Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 97 какво ще се случи?

Добави коментар

Есин унищожава диска с видеото, но Емре е решен, че ще намери доказателства и вкара в затвора! Зайнеп казва на Бора, че не иска да го вижда никога повече! Тарък е щастлив, че Съла е жива и иска да я представи на всички, като своя жена. Мелтем разбера, че Съла е жива. Вижте още какво ще се случи в 97 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 6 юли 2021 по NOVA.

Емре, Есин

Емре, Есин

В 96 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Емре обещава, че що докаже на всички, че Зайнеп е невинна, дори ако трябва да плати с живота си. Тарък разбира, че Съла е жива. Ведат казва на Есин, че ще даде диска със записа на Емре и нека, той да решава, какво да прави с него!

Мелтем решава да събере всички неща от кабинета на Тарък, които може да му напомнят за Съла.

Тарък води Съла на езерото, от където имат много хубави спомени, но Съла му казва, че както вижда, тя е вече добре, а тъй като той се е върнал при Мелтем, тя се притеснява, тя да не ги види отново заедно. Тарък ѝ казва, че не се е върнал при Мелтем, а само се е опитал приятелски да я успокои..., че но може да има отношения с Мелтем, защото е влюбен в нея и тя е единствената жена, която обича! Той не знае какво да направи, за да му повярва!

Емре пристига в кабинета на Ведат и преди той да му каже за диска, но Султан влиза и ме казва, че Есин е ранена и я карат в спешното...

След като събра всички неща, които може да напомнят на Тарък за Съла, Мелтем изтри и от компютъра на Тарък всички снимки на Съла.

Мехмед, който иска да отмъсти на Мелтем, че Съла е починала по нейна вина е пред кабинета на Тарък и чува и разбира от разговора ѝ с Бусе, че Мелтем има намерение да изхвърли всички спомени свързани на Тарък с Съла в боклука... Мехмед влиза и ѝ казва, да си махне мръсните ръце от вещите на Съла и взема кутията.

Мехмед казва на Мелтем, че Съла е умряла заради нея и е дошло време за разплата и вади ножа, който взе от кухнята в кафето и го насочва срещу нея.

Бора и Садък идват в дома на Зайнеп, а тъй като Хулия нищо не знае за случката, че Зайнеп е пострадала, заради Бора ги кани да влязат... Зайнеп е изненадана да ги види.

Тарък пита Съла, защо е подала заявление за развод, без да го пита, а тя му отвръща, че е била дала дума на Мелтем. Тарък е изненадан и я пита, за какво става въпрос, а Съла му казва, че е обещала на Мелтем, да се държи по-далече от него..., но много късно разбрала, че Мелтем не заслужава всичко това. Затова тя е дошла пред офиса да му разкаже всичко, но той не е искал да я чуе. Тарък се оправдава, че точно тогава е получил документите за развод и ѝ е бил много ядосан, защото точно, когато искал да заживее с нея, купил жилище, Съла го прекъсва и му казва, че е видяла, че веднага го е обявил за продажба! Тарък ѝ казва, че го е направил, защото ѝ е бил много обиден!

Мехмед казва на Мелтем, че ако не е била тя постоянно да се меси между Съла и Тарък, то тя е нямало да замине за Истанбул и сега да е жива!

Есин идва на себе си и казва на Джансу, че отново ще опита да се самоубие..., защото когато онзи диск попадне в ръцете на Емре, с нейният живот и така ще е свършено!

Есин казва на Джансу, че ако иска майка ѝ да живее, да вземе диска от баща си. Джансу ѝ обещава, че ще го вземе!

След като дъщеря ѝ излаза, Есин е много щастлива, че планът ѝ отново е проработил... И си спомня, как след като Ведат я изхвърли от болницата, тя намерили човек, на който плати, за да я уж блъсне на улицата... Есин си мисли, че ако Ведат не ѝ е дал на нея диска, то на дъщеря си непременно ще го даде и всичко ще приключи.

Джансу моли баща си да не дава диска на Емре, а Ведат ѝ казва, че не вярва на майка ѝ и казва на Джансу, че Есин симулира, че тя няма да се самоубие, а и също така е принуден да постъпи правилно, ако не даде диска на Емре ще стане съучастник в престъплението на Есин.

Ведат казва, че за Есин няма прошка, защото тя съзнателно си е играла с живота на хората и трябва да понесе своето наказание!
Бора се опитва да се сдобри със Зайнеп, но тя му казва, че не иска да го вижда, никога повече.
Тарък и Съла си признават един на друг, че много се обичат...

Мехмед не може да убие Мелтем, защото не е лош като нея и си тръгва, вземайки със себе си кутията с вещите на Съла, която тя се събираше да изхвърли.

Бора е разбит, че Зайнеп не иска да го види!

Щастливи Съла и Тарък пристигат в новия си дом, а след тях пристига и Мелтем, която си мисли, че Тарък е сам и тъгува по Съла, а тя ще го утеши и каква по-добра възможност да се приближи до него.

Джансу казва на майка си, че не е могла да вземе диска, а Есин бясна маха системата от ръката и казва на дъщеря си, че нищо не може да направи като хората излиза от стаята, а Джансу вижда, че баща ѝ е бил прав, а майка ѝ се е преструвала...

Ведат дава диска на Емре и го моли да му прости, а Емре не го разбира за какво говори.

Мелтем влиза в апартамента и се чуди, защо гласът на Тарък е толкова щастлив.

Мелтем с ужас разбира, че Съла е жива.

Есин вижда как Емре слага диска в компютъра си. „Не, Емре не може да види какво има на този диск, не може да ме изпрати в затвора!“

Есин влиза вади диска от компютър и докато Емре го вземе от ръцете ѝ , тя го чупи!

- Дискът е унищожен, всичко свърши!

Емре ѝ казва, че не трябва да си мисли, че като е счупила диска, мръсните ѝ работи ще останат скрити?! Емре ѝ казва, че и без да е гледал диска, знае всичко, че е тя е виновницата, което е изпратила писмото от неговия компютър!

Есин се перчи пред Емре, че ако лошо е постъпила със Зайнеп, къде са му доказателствата и уликите?! Емре ѝ казва, че ще намери доказателства и ще я вкара в затвора. Есин му казва, да остави тази работа, защото може много да съжалява.

Тарък казва на Съла, че иска да я представи на всички, като негова жена... Мелтем чува всичко това и е много разстроена, че отново е загубила Тарък.

Ведат показва на Джансу изследванията на майка ѝ, че няма следи от удар, дори драскотина няма.

Тарък оставя Съла пред кафето на Сахер и ѝ казва, че има малко работа, но след това ще мине да я вземе.

Виждаме, че бясна Мелтем следи за Тарък!

Мехмед тъгува по Съла и когато я вижда, че тя влиза в кафето, не може да повярва, че е жива.

Съла му казва, че е станало недоразумение, че с нея нищо не се е случило, но момичето, което е било до нея е починало..., но преди това ѝ дала шала си и по него Тарък си е помислил, че това е тя.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 97 на 6 юли 2021 г.
"Не ме оставяй", епизод 98 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 98 какво ще се случи?

Емре признава на Зайнеп, че е лудо влюбен в нея и никога няма да се откаже от нея. Тарък прави изненадана на Съла и ѝ казва,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?