Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 7 - какво ще се случи?

Добави коментар

Емре научава истината, че Зайнеп се е представяла за Джансу. Сила най-накрая ще реши да тръгне с Тарък за Анкара... Вижте още какво ще се случи в 7-ми епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате на 23 февруари от 15.00 ч. по NOVA .

Емре ще разбере истината...

Емре ще разбере истината...

© atv

Докато майката на Сила събира багажа на дъщеря си, защото няма да позволи и тя да живее живот като нейния и става лошо и припада.

Емре иска да организира изненада за Зайнеп.

Есма с помощта на малка лъжа, прави така, че Сила да се срещне с Тарък, но Сила му благодари за всичко, и му казва, че нейното бъдеще не зависи от нея...

Есин заповядва на дъщеря си Джансу, да разкаже всичко на Емре, като цялата вина трябва да прехвърли на Зайнеп...

Прибирайки се в къщи, Сила намира припадналата Мелек, моли Есма да повика помощ... а тя отново се натъква на Тарък. Той ги откарва в болницата.

Есин иска да разбере къде е Емре, и звъни на Арзу, от която разбира, че Джансу тоест Зайнеп ще се срещне с Емре в кафето на Сахер.

А в кафето на Сахер в романтична обстановка Емре и Зайнеп разкриват чувствата си един на друг.

Сила ще вземе решение да 
тръгне с Тарък за Анкара

Сила ще вземе решение да тръгне с Тарък за Анкара

© atv
Притеснен за състоянието на майката на Сила, Търак казва на годеницата си Мелтем, че ще и се обади по-късно, защото в момента имал важна работа.

Лекарят излиза и им съобщава, че с Мелек всичко ще е наред, защото са я докарали на време и положението е овладяно... Сила отново благодари на Тарък, защото ако не е бил той, майка ѝ можело и да не е сред живите сега.

Майката на Сила ѝ казва, че е било по-добре да умре, защото не искала да я види, как ще си съсипе живота след като се ожени за Бекир...

Зайнеп отново пита Емре за писмото, което му написа и разбира, че той не го е прочел.... и не знае истината. И когато се опитва да му разкаже всичко, точно в този момента в кафето като торнадо връхлита Джансу и разказва цялата истина за това защо Зейнеп се е срещала с Емре.

Мелек, майката на Сила благодари на Тарък и моли да отведе дъщеря ѝ в Анкара, за да стане адвокат и така да промени нейната съдба и живот.

Тарък казва на Сила, че е обещал на майка ѝ да я отведе в Анкара, и да ѝ помогне, но тя казва, не може да тръгне, защото не иска баща ѝ да превърне живота на майка ѝ в ад.

След случилото се в кафето Зайнеп е съсипана... Приятелката ѝ Аслъ звъни, за да и съобщи, че е в Анкара и най-вече да я попита как е минала срещата ѝ с Емре. Но плачеща Зайнеп и казва, че всичко е свършило между тях двамата...

Сила е убедена от майка си, че трябва тръгне с Тарък, за да учи в Анкара...

Есин отново побеснява, защото разбира от Джансу, че не всичко върви по-план й, тъй като Емре не искал да я изслуша до края, когато Зайнеп си тръгнала, той се навикал на нея и също си тръгнал... Есин и казва, че Емре със сигурност си е отишъл у дома, и тя да тръгне към тях, а тя също идва и ще се срещнат пред неговата къща. А у дома майка му и леля му приготвяйки любимото му ястие, обсъждат това, че те никога не са вярвали, че Емре ще хареше Джансу, а камо ли да се влюби..

"Не ме оставяй", епизод 8 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 8 - какво ще се случи?

Майката на Сила се опълчва на мъжа си, че няма да позволи да съсипе бъдещето на дъщеря им, Емре не може да повярва, че Зайнеп е...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?