Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 8 - какво ще се случи?

Добави коментар

Майката на Сила се опълчва на мъжа си, че няма да позволи да съсипе бъдещето на дъщеря им, Емре не може да повярва, че Зайнеп е била с него заради пари. Вижте още какво ще се случи в 8-ми епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате на 24 февруари от 15.00 ч. по NOVA .

Сила

Сила

© atv
Есин прави нов план как Джансу да излезе „суха“ от историята, която е забъркала с Зайнеп – тя не може така лесно да се прости с мечтата си, да се добере до богатството на Сояр.

Емре не разбира как не е могъл да усети двойнствеността на Зейнеп, а и не може да разбере защо е постъпила така с него.

Майката на Сила се прибира от болницата и се опълчва на мъжа си, че няма да позволи да съсипе бъдещето на дъщеря й, и въобще не се плаши от неговите заплахи.

Емре се прибира ядосан у дома, Арзу се опитва да разбере, какво е станало със сина й, но Сахер я спира, нека да се успокой и после ще разберат какво се е случило.

Майката на Зайнеп се прибира и се учудва, че дъщеря ѝ се е прибрала толкова рано и я пита какво се е случило... и тя и споделя, че и е много зле и да не я пита повече.

Есин и Джансу са пред къщата на Емре и майка й, за последен път дава наставления на дъщеря си какво трябва да говори.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Джансу

Джансу

© atv

Влизайки Джансу разплакана казва на Арзу и Сахер, че не се е виждала с Емре... защото тогава, когато трябвало да се срещне с него е имала много важни занятия, на които трябвало да присъства, но аз не могла да каже на майка си. И тя има приятелка Пелин, която я посъветвала да изпратят Зайнеп да покаже Истанбул на Емре... Есин вдига луд скандал (постановка) на дъщеря си, но Арзу я спира...

Джансу казва, че не познава Зайнеп, че приятелката ѝ я е намерила, и след като е разбрала, колко богат е Емре решила да се докопа до богатството им. И в това време влиза Емре, който я пита, че всичко това е било лъжа и я кара да престане, че той не иска повече да я слуша... защото и тя е виновна... Емре прогонва Джансу от дома си, Есин я хваща за ръка и си тръгват..

Аслъ приятелката на Зайнеп отива да я види и тя и споделя какво ѝ се е случило, че Джансу я обвинила, че е лъжкиня, а тя не могла да каже нищо и прости си тръгнала. Аслъ и казва, че не е трябвало да прави така, защото не е виновна, но е показала обратното.

Бащата на Сила и Бекир се срещата и той му казва, че жена му е против сватбата и тя ще отиде в полицията. А Бекир му казва да му занесе личната карта на Сила...

В същото време Сила си приготвя багажа, за да замине за Анкара.

Емре отива отново в кафето на Сахер и се среща с брат си Тарък, с който иска да поговори... и му разказва цялата история със Зайнеп...

Бекир казва на майката на Сила, че е съгласен дъщеря ѝ да учи, дори още утре може да я закара в Анкара, за да се регистрира.

Мелек му казва, да дойде утре, за да обсъдят и сватбата и следването на Сила. След като излаза с баща й, Сила казва на майка си, защо се е съгласила, че Бекир никога няма да се съгласи тя да учи, майка ѝ казва, че тя знае, но те трябва да печелят време, докато се върне Тарък от Анкара и я избяга с него.

Тарък съобщава на Мелтем, че отново трябва да отиде в онова село, че имало да се решат още няколко въпроса, но баща му го вика на съвещание, което не може да отмени втори път.

В същото време Сила притеснена споделя на майка си, че може Тарък и да не дойде да я вземе, но тя я успокоява, че той и изглеждал на човек, който си държи на думата.

Джансу придружена от майка си отиват в болницата при Емре, за да го моли да и прости, и му казва още един път, че Зайнеп е направила това за пари... Той и казва да престане, че и прощава, никога повече да не иска да я вижда през живота си.

Зайнеп решава да поговори с Емре.
Бащата на Сила дава личната карта на Бекир, за да започне подготовката за сватбата.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 110 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 109 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 108 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 107 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 98 какво ще се случи?