Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 15 - какво ще се случи?

Добави коментар

Арзу каза на Зейнеп да стои далеч от сина ѝ Емре. Вижте още какво ще се случи в 15-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате на 08.03.2021 от 15:00 часа по NOVA.

Арзу каза на Зейнеп да стои далеч от сина й Емре

Арзу каза на Зейнеп да стои далеч от сина й Емре

© atv
Зайнеп благодари на Емре за прекрасния ден, който си прекараха двамата заедно.

Есин запознава Елиз, жената, която ще и помогне да премахне Зайнеп с детайлите по осъществяване на плана.

Есин казва, че слабото място на Зайнеп е състраданието и те ще я ударят точно там, ще я накарат първо да я съжали и когато спечели доверието ѝ ще и нанесе удара, като я опозорят пред всички.

Хулия пита Аслъ дали е свикнала с живота в Анкара и в същото време Зайнеп се прибира радостна...

Арзу иска да говори с Зайнеп, но преди това иска тя да и обещае, че няма да казва на Емре.

Тарък отново се връща в хотела където остави Сила и я моли да слезе и я чака в ресторанта.

Сила радостна тръгва да се срещне с Тарък, но в салона преди асансьора една възрастна жена припада и тя и се притича на помощ.

Тарък се притеснява, че Сила се бави и решава да види, да не би да ѝ се е случило нещо лошо, но не я намира в стаята й.... И я открива в стаята на възрастната жена, на която Сила помогна, а тя им казва, че са родени един за друг.

Радостна Зайнеп отива на срещата с майката на Емре, а тя и казва, че има молба към нея, че не желае да се среща с Емре, Зайнеп не може да я разбере, но тя отново повтаря, че тя не трябва да се среща със сина й, защото не и вярва.

Тарък слиза със Сила да похапнат в ресторанта, но той я оставя за малко сама, а сервитьора я взима за бедно момиче... и Сала се отказва да поръча!

Емре е щастлив след като отново възстанови отношенията си със Зайнеп.

Зайнеп моли майка му да и даде един последен шанс и обещава да направи Емре много щастлив. Но Арзу и казва, че ако иска да го направи щастлив, не трябва да го кара да избира между нея и майка му и баща му, и ще стои далече от него. И Зайнеп и казва, че няма да допусне Емре да се скара с близките си и ще се махне от живота му, но не заради нея, а заради Емре!

Тарък пита Сила, защо не е поръчала, а тя му отговоря, че не е гладна, но той разбира къде е проблема и пита келнера, защо не е обслужил дамата, а той му се извинява и му казва, че не е знаел, че тя е негова гостенка! Тарък иска да го уволни, но Сила са застъпя за него!

Тарък казва на Сила, че тя не трябва да позволява на никой да се държи лошо с нея, и нищи не трябва да крие от него! А тя му отговоря, как да му казва всичко, след като той се сърди на хората заради нея, и че нищо не е станало, дребно недоразумение!

Джансу чака Зайнеп и казва, че остава в Анкара и ще се виждат често, а Зайнеп и казва, да не се притеснява ще и върне парите още утре!

Есин казва, че живота на Зайнеп е в нейните ръце, а тя трябва да е плътно до Емре.

След срещата си Арзу, Зайнеп е разбита от мъка!

Емре решава да се обади на Зайнеп, но тя не му вдига и се облива в сълзи.

Сутринта Емре идва в дома на Зайнеп и иска да говори с нея.

А Тарък се среща със Сила и дава пари да си купи хубави дрехи, но тя не иска да ги приеме, но той и казва, че заради него трябва да си купи нещо.

Сахер споделя с Арзу, че може би е сбъркала като не е споделила с Емре, какво мисли за Зайнеп, защото от как тя е говорила с момичето, той не е на себе си и може да се обърне срещу него.

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 15 на 08.03.2021 г.

"Не ме оставяй", епизод 16 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 16 - какво ще се случи?

Емре се изправя срещу майка си, заради любовта си към Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в 16-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй",...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?