Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 16 - какво ще се случи?

Добави коментар

Емре се изправя срещу майка си, заради любовта си към Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в 16-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа по NOVA.

Емре се изправя срещу майка си, заради любовта си към Зайнеп.

Емре се изправя срещу майка си, заради любовта си към Зайнеп.

© atv
След като Арзу каза на Зейнеп да стои далеч от Емре, Зейнеп е напълно съкрушена и опустошена от мъка.

В болницата Емре си мисли, че Зайнеп го търси, но е много изненадан когато вижда Джансу. А той и казва, да я извини, защото си мислил, че е Зайнеп, А Джансу му казва, че ще го заведе при Зайнеп, защото знае къде е.

А Сила отива да пазарува в близкия до хотел бутик, но и там я вземат за бедно момиче и не и обръщат внимание, но в същото време се появява Мелтем, която явно доста често пазарува от този бутик, защото я познават, (двете със Сила все още не се познават).

Благодарение на Джансу, Емре се среща със Зайнеп, която работи като чистачка в един офис. Емре я пита защо не му вдига телефона..., а тя му отговоря, че е много заета и че трябва да работи, а той казва, че не трябва да се товари толкова, защото вече има него.

В същото време на Емре звъни майка му, а тя от страх го моли да не ѝ казва, че е с нея...

Тарък пита Сила, защо нищо не си у купила, а тя му отговоря, защото дрехите там не са били за нея, твърде красиви и разкошни били за училище. Тарък отвежда Сила в друг бутик и купува много дрехи, които тя приема при условието, че след като започне работа ще му върне парите.

Зайнеп моли Емре да сложат край на техния красив сън, защото техните светове са много различни, но той казва, че за нищо на света няма да я остави.

Елиз казва на Есин, че следи Зайнеп и скоро ще започне да изпълнява плана, които са съставили.

Тарък и Мелтем отиват да обядват заедно, а когато Тарък отива до тоалетната, на телефона му звъни Сила, но чувайки женски глас, тя казва, че се е объркала...

Емре звъни на майка си и казва, че се прибира и иска да поговори с нея. Емре пита майка си, дали тя е казала нещо на Зайнеп, че тя е започнала да страни от него. А Арзу му казва, че това момиче не го обича, а иска само да се докопа до неговите пари. И тя наистина е говорила с Зайнеп и е казала да се държи по-далече от него!

Емре не може да разбере майка си и казва, че няма да се откаже от нея, защото я обича! Още той и казва, че това е неговия живот и тя трябва да го уважава и да не приема решения вместо него, защото ще го загуби!
Зайнеп приема преструващата се Елиз в дома си

Зайнеп приема преструващата се Елиз в дома си

© atv
Елиз изскача през Зайнеп и прави опит да се самоубие, но Зайнеп я убеждава да не го прави, а след като разбира, че няма къде да отиде, тя я приема в дома си.

Зайнеп и казва, че тя също е имала много лош ден и се е разделила с човека, който много обича, но не губи надежда и я моли и тя да не губи своята! Но тя продължава да говори пред Зайнеп и майка й, че за нея няма надежда и иска да умре.

Хулия иска да разбере от дъщеря си какво става с нея, защо един ден е щастлива, а след това тъжна... и я пита дали е заради онова момче Емре, но тя и отговоря, че не, но трябва да го забрави, защото заради нея може да му се случат лоши неща!

Сила радостна звъни на майка си и казва, че благодарение на г-н Тарък днес ще подаде документите си в университета.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 16 на 09.03.2021 г.

"Не ме оставяй", епизод 17 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 17 - какво ще се случи?

Емре е решен да си върне Зайнеп, а Хулия решава да се срещне с Арзу, но това, което ще чуе за дъщеря си, ще я изненада......

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?