Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?

Добави коментар

Зайнеп е принудена да се омъжи за Бора, за да спаси Емре от затвора. Съла е отвлечена от Аслан, който и дава нови документи за самоличност и отпраща извън границите на Турция. Вижте още какво ще се случи в 146 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 15 септември 2021 по NOVA.

В 146 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Въпреки молбите на Зайнеп, Емре се предава в полицията и е признат от съда за виновен и осъден за 33 години затвор. Аслан прави план да изпрати Съла на токова място, че Тарък никога да не я открие. Есин записва Бора, как се среща с човека, който му предава доказателствата, че Емре не е убил Елиз.


НА КРАТКО какво се случва в 147 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 15 септември 2021 по NOVA:
  • С епизод 147 завършва първи сезон на турския сериал „Не ме оставяй“.

Зайнеп е принудена да се омъжи за Бора, за да спаси Емре от затвора.

Аслан планира как да се отърве от Съла завинаги.

Зайнеп казва на Емре, че не може да го чака 33 години и иска да се раздели с него.

Арзу знае за саможертвата, която Зайнеп прави заради сина ѝ, но обещава на Зайнеп да не казва на никого.

Хората на Аслан отвличат Съла.

Зайнеп иска да убеди майка си, а може би и себе си, че ще бъде щастлива с Бора.

Емре разбира, че Зайнеп се омъжва за Бора и не може да повярва.

Зайнеп моли Бора да се откаже от сватбата, защото така обрича на нещастен живот и двамата.

Тарък получава от съда документите за развод със Съла и в гнева си ги подписва.

Съла получава нови документи за самоличност от Аслан.

Зайнеп се омъжва за Бора пред очите на Емре.


Зайнеп е принудена да се омъжи за Бора, за да спаси Емре от затвора.

Зайнеп отива в дома на Бора и му казва, че е дошла да поиска от него помощ, да и помогне да измъкнат Емре от затвора, защото тя е сигурна, че той е невинен. Зайнеп му споделя, че Емре и е казал, че е имало и друг човек на строежа и вероятно, това е бил някой от хората на Елиз, които са я отвлекли. Зайнеп му казва, че смята, че има записи от камерите на строежа, които да докажат, че Емре е невинен.

Бора казва на Зайнеп, че има един запис, който ще спаси Емре. Зайнеп е много радостна и му казва, да тръгват веднага към полицията и час по-скоро, да измъкнат Емре. Бора помрачава нейната радост, като ѝ казва, че не смята да го прави за такъв човек, като Емре...

- Бора, какви ги говориш?! Не може да бъдеш, толкова лош! Не го прави!
- Зайнеп, стига! Този човек, те открадна от мен, открадна моята единствена любов и ме е все едно, дали ще стои в затвора до края на живота си! Аз ще унищожа този диск, но никога няма да ти позволя да спасиш Емре!

Зайнеп моли Бора, да не постъпва така... и го моли да му даде диска, а тя ще направи, всичко, което поиска от нея.

Направила запис на Бора с човека, който му предаде записите от камерите, който оневиняват Емре, Есин се прибира щастлива вкъщи и казва на дъщеря си да спре да реве и тъгува по Емре, защото тя „чувства“, че скоро Емре ще излезе от затвора.

Бора е категоричен, че няма да даде диска на Зайнеп, защото след като излезе от затвора, тя отново ще се върне при него.

- След като няма да бъдеш моя, няма да бъдеш и негова! - отсича Бора.

Зайнеп му обещава да зачеркне Емре от живота си, само и само да ѝ даде диска.

Бора ѝ обещава да и даде диска, но само ако се ожени за него.

Аслан планира как да се отърве от Съла завинаги.

Съла тъкмо да напусне общият им дом с Тарък идва Мехмед и я пита, къде ще ходи с този куфар. Съла му казва, че заминава далече, където Тарък никога няма, да може да я открие!

В същото време хората на Аслан казват, че мястото, където ще заведат Съла е готово и само чакат неговите заповеди, кога да заберат момичето. Аслан казва, че трябва да унищожат документите на Съла и ако изпуснат момичето, ще заплатят с живота си.

Зайнеп казва на Емре, че не може да го чака 33 години и иска да се раздели с него.

Притеснена Зайнеп отива в затвора, за да се срещне с Емре. Емре е много радостен, че я вижда, но Зайнеп се опитва да се държи студено с него и да бъде силан, защото всичко, което прави го прави за негово добро. Зайнеп му казва, че не може да го чака 33 години, за да излезе от затвора и иска да се раздели с него. Емре не може да повярва, че тя се отказва от него, толкова лесно, а Зайнеп го моли да и прости.

- Емре, ако имах, поне една надежда, нямаше да го направя!
- Зайнеп, тръгвай си! - казва Емре и ѝ посочва вратата.

Зайнеп е съсипана след като се видя с Емре и му казва, че иска да се раздели с него. Но си спомня, че само по този начин Бора ще предаде диска на полицията и Емре ще излезе от затвора. Арзу вижда Зайнеп, която се е превила на две и плаче пред затвора.

Арзу знае за саможертвата, която Зайнеп прави заради сина ѝ, но обещава на Зайнеп да не казва на никого.

Арзу благодари на Зайнеп, че за да спаси сина ѝ, тя се е отказала от щастието си и живота си и знае, колко много страда. Зайнеп моли Арзу, да не казва истината на Емре.

"Не ме оставяй", епизод 148  какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?

Емре не знае, че Зайнеп се жертва, заради него и заминава за Сирия в зоната на военните действия като лекар-доброволец. Съла е починала при катастрофа, а...

Хората на Аслан отвличат Съла.

Хората на Аслан отвличат Съла.

Зайнеп иска да убеди майка си, а може би и себе си, че ще бъде щастлива с Бора.

След една неделя виждаме колко е щастлив Бора, който се приготвя за сватбата си със Зайнеп. Виждаме Зайнеп в бяла рокля, а Хулия казва на дъщеря си, че тя ще се омъжва, но тя не е въобще спокойна, защото вижда, че дъщеря ѝ изглежда така, че все едно не отива на сватбата си, а на погребение. Зайнеп я успокоява, че е щастлива, а Хулия и казва, че не може да я излъже. Хулия и казва, че наистина много се е зарадвала, когато и е казала, че се е разделила с Емре, но това решение да се омъжи за Бора, според нея е прибързано.

Зайнеп иска да убеди майка си, а и себе си, че Бора я обича и ще се омъжи за него и в същото време се появява Бора, който казва на Зайнеп, че е станала още по-хубава.

Зайнеп им казва, че ще излезе на двора, където се обажда на Арзу, която и казва, че чака да освободят Емре от затвора и цял живот не може да и се отблагодари за добрината, която е направила за Емре. Зайнеп и казва, че заради Емре, ще закопае надълбоко своята си любов към него и ще мълчи, и точно в този момент Емре излиза от затвора и радостен прегръща майка си, а Зайнеп чува тяхната среща, защото все още не бяха приключили разговора си с Емре.

Сахер и Тарък пътуват, за да вземат Арзу и Емре, а Сахер го пита, дали е говорил със Съла, а Тарък и казва, че тя му е изпратила съобщение, че е на село, но само да прибере Емре вкъщи, ще ходи да вземе Съла от село. В същото време Съла е затворена в една тъмна стая...

Емре разбира, че Зайнеп се омъжва за Бора и не може да повярва

Емре си е вкъщи, а Арзу пита Сахер, колко още дълго ще може да крие от него, че Зайнеп се омъжва за Бора, на за съжаление, без да иска Емре чува техният разговор. Емре се опитва да излезе от вкъщи, но всички го спират, а Арзу им казва, да го оставят да отиде, защото докато не види Зайнеп в бялата сватбена рокля, няма да повярва, че тя се е омъжила.

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1)

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1)

 "Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1)
"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1)

Зайнеп моли Бора да се откаже от сватбата, защото така обрича на нещастен живот и двамата.

След като разбра, че Емре е на свобода, Зайнеп е разбита и не спира да плаче, а Бора, който я наблюдаваше, докато говореше с Арзу, я пита защо плаче, а тя му казва, че от щастие. Бора и казва, че ще чака деня, когато тя ще го обикне.

- Този ден никога няма да дойде! Цял живот ще живееш с една нещастна и тъжна жена.
- Аз ще направя всичко, за да бъдеш щастлива!
- Не го прави, Бора! Не е нужно, защото ти искаш да излъжеш себе си. Ти обричаш на нещастен живот и двама ни!

Тарък получава призовка от съда за развод със Съла.

Мелтем благодари на баща си, че е махнал завинаги Съла от Анкара и от пътя и към сърцето на Тарък.

Аслан казва на хората си да действат и Съла е качена насила в един тир, който да я закара, далече от Анкара. Съла разбира, че в тира не е сама, а един мъж и подава нови документи за самоличност и ѝ казва, че трябва да забрави за живота, който е живяла досега.

Тарък е нервиран на Съла и в гнева си подписва документите за развод с нея.

Зайнеп са омъжва за Бора пред очите на Емре.

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 147 на 15 септември 2021 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?