Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 146 какво ще се случи?

Добави коментар

Въпреки молбите на Зайнеп, Емре се предава в полицията и е признат от съда за виновен и осъден на 33 години затвор. Аслан прави план да изпрати Съла на токова място, че Тарък никога да не я открие. Есин записва Бора, как се среща с човека, който му предава доказателствата, че Емре не е убил Елиз. Вижте още какво ще се случи в 146 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 14 септември 2021 по NOVA.

"Не ме оставяй", епизод 146 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 146 какво ще се случи?

В 145 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Емре се предава в полицията, защото не иска да бяга, заради престъпление, което не е извършил. Тарък разбира, че заради Съла, семейството му е загубило всичко и не иска да я вижда. В същото време Мелтем решава да действа, за да си върне Тарък. Взема документите от баща си и ги връща на Тарък.


НА КРАТКО какво се случва в 146 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 14 септември 2021 по NOVA:

Въпреки молбите на Зайнеп, Емре се предава в полицията и е признат от съда за виновен и осъден на 33 години затвор.

Съла казва на Аслан да остави семейство Саяр на спокойствие, защото тя ще се махне от живота на Тарък.

Тарък споделя на леля си, че не знае, дали ще може да прости някога на Съла за грешката, която е направила.

Аслан прави план да изпрати Съла на токова място, че Тарък никога да не я открие.

Есин записва Бора, как се среща с човека, който му предава доказателствата, че Емре не е убил Елиз.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Емре се предава в полицията

Зайнеп се връща и разбира, че Емре е отишъл, за да се предаде... Тя търси начин как да се върне в града и вижда един рибар, който ѝ дава бележка от Емре.

„Прости ми, Зайнеп. Аз не мога да бягам, все едно съм виновен. Не мога да те влача с мен в неизвестното. Рано или късно, ще се изясни, че съм невинен. И тогава ще застана пред теб с високо вдигната глава и чиста съвест. Ние с теб, хванати за ръка, ще тръгнем към нашето бъдеще.“

Арзу и Сахер разбират от новините, че Елиз е загинала, а в същото време полицията е пред вратата на къщата на Сояр и търси Емре, но докато разговарят със Сахер и Арзу по радиостанцията предават на полицаите, че Емре се е предал.

Зайнеп, Арзу, Сахер и Тарък са в полицията и виждат, как отвеждат Емре в ареста. Зайнеп е безутешна и казва на семейството му, че Емре е невинен... Емре моли Зайнеп да му прости, а на брат си казва, да каже на баща им, че е заминал в чужбина.

Емре го осъждат на 33 години затвор.

Емре е изправен пред съда, но той не се признава за виновен и казва, че не е убивал Елиз, но съдът го осъжда на 33 години затвор. Всички са съсипани от това, че Емре е признат за виновен и осъден, само Бора е щастлив.

Зайнеп прегръща Емре и му казва, че много го обича и му обещава, че ще направи всичко, за да го измъкне от затвора.

Пред съда Арзу вижда Дженгиз и го пита откъде е разбрал и му казва, че синът им е невинен и ще го пуснат.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Съла казва на Аслан да остави семейство Саяр на спокойствие, защото тя ще се махне от живота на Тарък.

Съла отива в дома на Аслан и му казва, да остави семейство Саяр намира, защото тя ще се махне от живот им – завинаги. Аслан и казва, че иска да го види със собствените си очи и ѝ казва, че за да види, че не е лош, ще я изпрати в Истанбул да учи там...

На излизане от къщата на Аслан, Съла среща Мелтем, която я пита, какво прави в къщата на баща ѝ... Съла и казва да я остави намира, защото тя е победила и ѝ пожелава да бъде щастлива.

Тарък споделя на леля си, че не знае, дали ще може да прости някога на Съла за грешката, която е направила.

В къщата на Саяр Сахер вижда, че Тарък е много замислен и го пита какво става? Той и казва, че е замислен за баща си, за Емре, но леля му казва, че не го пита за тях, че вижда, че нещо друго го мъчи. Тарък споделя на Сахер, че никога не се е чувствал толкова безпомощен, нищо не може да направи, а само наблюдава как всичко се изплъзва от ръцете му. Сахер му казва, че за всяко нещо си има изход, освен за смъртта. А той има едно хубаво нещо в живота си и това е Съла, а Тарък и казва, че Съла е направи такава голяма грешка... и му е причинила, такава болка, а Сахер не може да повярва, че Съла е способна на такова нещо.

- Способна е, лельо, направи такова нещо, че не знам, дали ще мога да и простя за това!

Аслан прави план да изпрати Съла на токова място, че Тарък никога да не я открие.

Мелтем пита баща си, какво е правила Съла при него, защото тя и казала, че е „спечелила“, а Аслан и казва, че Съла е казала истината, защото неговата дъщеря е победителката, а Съла не е проблем за тях, защото ще се махне от Анкара.

- И, ти, и повярва татко! Знаеш ли, колко пъти Съла си тръгваше, а Тарък връщаше обратно! Каквото и да направи Съла, Тарък никога не се отказва от нея!
- Този път, няма да се върне! Аз ще изпратя Съла на такова място, че Тарък никога да не я открие! Даже и да я намери, Съла няма да може да погледне Тарък в лицето!

Мелтем е много щастлива от плана на баща си.

Тарък намира добър адвокат, който да докаже, че Емре е невинен, но Емре не вярва, че някога ще се измъкне от затвора, защото няма, нито свидетели, нито улики... Тарък казва на брат си, да бъде силен и да се държи, а той всичко ще направи, за да излезе от затвора, а след това ще празнуват сватбата му съз Зайнеп 40 дни и 40 нощи.

Есин ядосана пита Бора, какво се опитва да направи, защо вкара Емре в затвора и е разрушил неините мечти (да омъжи Джансу за Емре ). Тя толкова му е помогнала, а той е трябвало да вземе Зайнеп и да се махне от тук. Бора и казва, какво да направи, Емре е убиец... Есин му отвръща, да не я смята за глупачка и знае, че той е убил Елиз и хвърлил вината на Емре, а Бора и казва, тогава да го докаже....

Хулия е ядосана на дъщеря си, че не спира да плаче, заради един убиец. Зайнеп се ядосва на майка си, че мисли Емре за убиец и ѝ казва, че някой друг е убил Елиз и хвърлил вината на Емре, а тя го е молила, да се махнат от тук, но Емре, знаейки, че е невинен, отишъл и се предал в полицията. Зайнеп казва на майка си, че животът ѝ без е Емре е нещастен и я моли, поне малко да я разбере.

Арзу идва в дома на Зайнеп, за да поговори с нея, Хулия се противи, но въпреки това Зайнеп излиза с майката на Емре, за да поговорят.

Арзу казва на Зайнеп, че не знае какво да прави, затова е дошла при нея. Зайнеп казва, че ще отиде да помоли Бора за помощ, защото той познава много хора и някой може да им помогне.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Есин

Есин

Есин записва Бора, който се среща с човека, който му предава доказателства, че Емре не е убил Елиз

В същото време Бора се среща с човека, който не е дал всички записи на полицията от строежа и му ги предава, но Есин, която проследи Бора, записва цялата среща на Бора с този човек, как той му предава записа.

Мелтем пристига в офиса и виждайки Тарък му казва, че много се радва да го види отново в неговия кабинет. Тарък и казва, че благодарение на нея и е задължен за това. Съла идва при Тарък в офиса и ги вижда двамата с Мелтем, а Тарък моли Мелтем да ги остави насаме. Съла казва на Тарък, че е искала да го види... и го прегръща и му казва, че той е нейната първа и единствена любов, и тичайки излиза от кабинета му.

Бора се прибира с доказателствата от камерите вкъщи и щастлив си казва, че никой, никога няма да научи истината и Емре ще остане в затвора.

Зайнеп отива в дома на Бора и му казва, че е дошла да поиска от него помощ, да и помогне да измъкнат Емре от затвора.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 146 на 14 септември 2021 г.
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 147 (финал на сезон 1) какво ще се случи?

Зайнеп е принудена да се омъжи за Бора, за да спаси Емре от затвора. Съла е отвлечена от Аслан, който и дава нови документи за самоличност...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?