Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 141 какво ще се случи?

Добави коментар

Аслан предлага сделка на Съла, но ако не я изпълни ще убие Тарък. Елиз се опитва да разкаже истината на Арзу, но е прогонена от Дженгиз. Есин разваля сватбата на Емре и Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в 141 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 7 септември 2021 по NOVA.

Зайнеп и Емре

Зайнеп и Емре

В 140 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Емре и Зайнеп са щастливи заедно, а Джансу тайно им завижда. Арзу отива в полицията и съобщава, че Есин има нещо общо с бягството на Елиз от затвора. Мелтем моли баща си, да остави намира Дженгиз и Тарък. Хулия предлага на Ведат на сватбата да предаде Зайнеп на Емре.НА КРАТКО какво се случва в 141 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 7 септември 2021 по NOVA:

  • Дженгиз събира семейството си и им казва, че трябва да се обединят срещу Аслан, за да го победят.
  • Аслан предлага сделка на Съла, но ако не се съгласи на нея ще убие Тарък
  • Сахер се извинява на брат си, че е криела от него, че Тарък и Съла са сключили брак.
  • Арзу моли Тарък утре на сватбата на брат си, да не води Съла, за да не ядосва баща си.
  • Есин е задържана от полицията, но е освободена.
  • Елиз отива в къщата на Сояр, за да разкаже истината на Арзу, но е прогонена от Дженгиз, и за да не бъде заловено от полицията, попада отново в ръцете на Бора.
  • Точно преди Емре и Зайнеп да си кажат „Да“ се появява Есин и казва, че двамата не могат да се оженят.Дженгиз събира семейството си и им казва, че трябва да се обединят срещу Аслан, за да го победят.

Арзу се прибира вкъщи и виждайки в какво състояние е Тарък се притеснява много и го пита, кой му е причинил това. Тарък успокоява майка си и ѝ казва, че с него всичко е наред, след като стои пред нея. Джангиз моли сестра си, синовете и жена си да седнат, защото иска да поговори с тях за новия им враг Аслан. Арзу пита, дали той е причинил това на Тарък, а Дженгиз продължава, че плановете на Аслан са се провалили и той няма да се спре... Дженгиз казва на Емре и Тарък, че още им е обиден и ядосан, и дали ще им прости, времето ще покаже, но сега трябва да се обединят, за да победят с общи сили Аслан. Сахер предлага да попадат жалба в полицията, но Дженгиз казва, че тъй като той им е партньор, ще бъде лошо за бизнеса им, затова ще продължат да живея, все едно нищо не се е случило, а той ще отиде на сватбата на Емре, но да си знаят, че неговото мнение не се е променило...

- Врагът ни е опасен... При това, много опасен!

Мелтем споделя на Бусе, че ще се побърка при мисълта, какво баща ѝ и е направил на Тарък. Бусе и казва, че трябва да разбере баща си, че когато я е видял разстроена и съсипана, като един любещ баща, разбира се, че си го е изкарал на Тарък, но няма да му причини нищо повече... Мелтем и отвръща, че не е сигурна...

Аслан предлага сделка на Съла, но ако не се съгласи на нея ще убие Тарък

Аслан предлага сделка на Съла, но тя не е съгласна, а той и казва, че ако не се съгласи още веднага ще убие Тарък и ѝ показва, че неговия човек е взел на мушка Тарък и чака само неговата заповед.

Съла му казва да не докосва Тарък, а тя ще изпълни всичко, което иска от нея. Аслан иска от Съла да му донесе една папка от кабинета на Тарък.

Джансу казва на Есин, че е проследила Зайнеп и Емре днес, те са били в новата си къща и са били много щастлив, а тя и е обещала, че двамата няма да се оженят, но утре им е сватбата. Есин и отвръща, че историята на Зайнеп и Емре ще свърши утре и те няма да се оженят.

Сахер се извинява на брат си, че е криела от него, че Тарък и Съла са сключили брак,

но тя го е направила, защото не е искала той да се ядосва. Дженгиз казва на сестра си, че се нуждае от нейната подкрепа, защото не може да каже на Арзу и синовете си, че се страхува, че няма да може да защити семейството си.

Арзу моли Тарък утре на сватбата на брат си, да не води Съла, за да не ядосва баща си,

а Тарък ѝ казва, че Съла разбира много добре ситуацията, затова и днес не е дошла с него и на сватбата със сигурност също няма да дойде. Арзу му казва, че Съла е много добро момиче, а Тарък и отвръща, че заради това се е влюбил в нея.

На сутринта Есин казва на Джнсу да побърза, защото закъсняват, но някой звъни на вратата и Есин отваря и е изненадана да види комисар Мурат с няколко полицая, който носи заповед за обиск и влиза в дома на Есин. Полицайте нищо не откриват, но Мурат казва на Есин, че рано или късно ще разкрие всичко, а тъй като вчера са я видели в дома на Елиз ще трябва да дойде с тях в полицията. Есин казва на Джансу да каже на Бора, че е в полицията, Джансу я пита, какво общо има Бора, а тя и казва да действа, а не да задава въпроси.

Бора тъгува по Зайнеп, за която цял живот си мечтаел да се ожени, а днес ще се омъжи за негодника Емре... и много съжалява, че трябва да превърне този ден в кошмар...

Садък казва на Бора, че Есин са я отвели в полицията, явно заради Елиз. Бора казва на приятеля си, че трябва да освободят Есин, защото целият им план ще се провали.

Елиз, която се крие в къщата на Бора, разбира, че Есин е в полицията, а Бора и Садък излязоха, си казва, че сега е най-добрият момент за бягство. Елиз чупи стъклото на прозореца и бяга, но е чута от Бора, който казва на Садък да ходи и се опита да освободи Есин, а той тръгва след Елиз.

Съла отива във фирмата и казва на Султан, че Тарък я е помолил да вземе едни документи от кабинета му. Съла ги търси в кабинета на Тарък, но не ги открива, а Аслан и се обажда и я пита, дали ги е открила, а тя му отвръща, че всичко е преровила, но не ги е открила, а той и отвраща, че тези документи са в къщата на Сояр и тя трябва да му ги донесе..., ако не го направи ще убие Тарък.

Елиз отива в къщата на Сояр, за да разкаже истината на Арзу, но е прогонена от Дженгиз, и за да не бъде заловено от полицията, попада отново в ръцете на Бора.

Елиз идва в къщата на Саяр, но Арзу не и отваря и тя се сблъсква с Дженгиз, който я гони, а след това пита Арзу каква работа може да има с жената избягала от затвора. Арзу му отвръща, че и тя не знае, защо Арзу е дошла, но като е разбрала, веднага се е обадила в полицията и го моли да не помрачава щастливия им ден, защото закъсняват за сватбата на сина им.

Мелтем звъни на Тарък, но тъй като той не и вдига се притеснява да не би баща ѝ да му е сторил нещо. Баща ѝ се прибира, а тя го пита, дали е направил нещо на Тарък, а той и отвръща, че всичко, което прави го прави за нейно добро.... Аслан и казва, че и обещава, че много скоро Тарък ще дойде при нея и никой няма да пострада.

Ведат предава Зайнеп на Емре и им пожелава да бъдат много щастливи, защото и двамата го заслужават.

Есин я освобождават от ареста.

Елиз, за да бъде заловено от полицията, попада отново в ръцете на Бора.

Съла влиза в дома на Сояр, за да потърси документите.

Точно преди Емре и Зайнеп да си кажат „Да“ се появява Есин и казва, че двамата не могат да се оженят...


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 141 на 7 септември 2021 г.
"Не ме оставяй", епизод 142 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 142 какво ще се случи?

Есин проваля сватбата на Емре и Зайнеп, като обвинява Арзу, че тя е накарала да очерни Зайнеп, дори е дала чек на Елиз, която да покаже...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?