Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 140 какво ще се случи?

Добави коментар

Емре и Зайнеп са щастливи заедно, а Джансу тайно им завижда. Арзу отива в полицията и съобщава, че Есин има нещо общо с бягството на Елиз от затвора. Мелтем моли баща си, да остави намира Дженгиз и Тарък. Хулия предлага на Ведат на сватбата да предаде Зайнеп на Емре. Аслан отвлича Съла. Вижте още какво ще се случи в 140 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 3 септември 2021 по NOVA.

Аслан отвлича Съла
Аслан отвлича Съла

НА КРАТКО какво се случва в 140 епизод на „Не ме оставяй“ който може да гледате от 15:00 часа на 3 септември 2021 по NOVA:

  • Хулия не знае, как ще да свикне с отсъствието на Зайнеп след като се омъжи за Емре.
  • Мелтем моли Дженгиз да и прости, защото не е знаела, че баща ѝ ще пребие Тарък, но той ѝ казва, че не иска да я вижда повече.
  • Емре и Зайнеп са щастливи заедно, а наблюдавайки ги отстрани, Джансу се заканва, че никога няма да им позволи да се оженят.
  • Арзу отива в полицията и съобщава, че Есин има нещо общо с бягството на Елиз от затвора.
  • Мелтем моли баща си, да остави намира Дженгиз и Тарък.
  • Хулия предлага на Ведат на сватбата да предаде Зайнеп на Емре.
  • Тарък благодари на баща си, че го е защитил от Аслан и му се извинява, че го е ядосал...
  • Аслан отвлича Съла.


Хулия не знае, как ще да свикне с отсъствието на Зайнеп след като се омъжи за Емре.

Хулия е извадила бебешките дрешки на Зайнеп и споделя на Ведат, че не знае как ще живее без нея, след като се омъжи и се надява Емре да я оцени. Ведат ѝ казва, да не се притеснява защото Емре е много добър младеж и ще се грижи много добре за Зайнеп.

Мелтем моли Дженгиз да и прости, защото не е знаела, че баща ѝ ще пребие Тарък, но той ѝ казва, че не иска да я вижда повече.

Дженгуз е бесен на Мелтем, а тя му се извинява и му казва, че не е искала да става така, но той и отвръща, че не и вярва на добрите намерения, защото поведението ѝ компрометира доверието ѝ.

- Аз си научих урока и видях истинското ти лице, Мелетем!

Мелтем хваща Джетгиз за ръката му и му казва, че не е предполагала, че баща ѝ така ще постъпи с Тарък. Дженкиз е изненадан и я пита, какво са сторили на Тарък?

- Татко е пратил е хора да пребият Тарък, видях го пред дома на Съла, изглеждаше много ужасно...

Мелтем моли Дженгиз да и прости, защото не е знаела, но той ѝ казва, че не иска да я вижда повече.

Дженгиз е притеснен за сина си и не знае какво да направи и казва на Султан, да потърси Тарък и да го попита, къде са папките? Султан му казва, че телефона на Тарък е изключен.

Дженгиз се моли с Тарък всичко да е наред.

В същото време Съла се моли на Тарък, да се обадят на Емре и да отидат в болницата. Тарък и казва, че никъде няма да ходи, на него му стига, само тя да бъде до него и много бързо ще се оправи.

- Аз съм тук и за нищо на света няма да те оставя!
Емре и Зайнеп са щастливи заедно

Емре и Зайнеп са щастливи заедно

Емре и Зайнеп са щастливи заедно, а наблюдавайки ги отстрани, Джансу се заканва, че никога няма да им позволи да се оженят.

Емре и Зайнеп щастливи заедно боядисват новата си къща. Емре сбъдва една от мечтите на Зайнеп, да има люлка в двора на къщата си, като прави такава и качва Зайнеп да я изпробва, а тя му казва, че като дете като се е люлеела си е мечтаела да полети в космоса и моли Емре да я залюлее по-силно, при което Зайнеп пада, а Емре се притеснява, а тя смеейки се му казва, че може да не е полетяла към звездите, но все пак е полетяла... Емре казва на Зайнеп, че е много луда, затова се е влюбил в нея.

В същото време Джансу ги наблюдава през оградата на къщата, като се заканва, че за нищо на света няма да позволи двамата да се оженят.

Арзу отива в полицията и съобщава, че Есин има нещо общо с бягството на Елиз от затвора.

Есин отива в къщата на Елйз, за да вземе чека на Арзу, но разбира, че полицията е в къщата ѝ. Арзу също е там и се чуди, какво търси Есин там?

Есин се прави пред жените от махалата на Елиз, че живее в края на улицата, но ти ѝ отвръщат, че не са я виждали... Есин се нервира, че полицията не излиза от къщата на Елйз и планът ѝ може да се провали.

Полицията си тръгва от къщата на Елиз, но жените от махалата не, затова на Есин и се налага да счупи един от задните прозорци на къщата, за да влезе вътре. Влязла вътре, тя намира чека, но чува, че някой влиза и се чуди, дали полицията не се е върнала и се оказва очи в очи с Арзу. Арзу я пита, какво търси тука и какво е намислила отново? Есин я лъже, че има проблеми с Елиз и се опитва да оправи нещата, но Арзу не и вярва... и казва, че знае, че тя е помогнала на Елиз да избяга от затвора и няма да и позволи да помрачи щастието на Емре, и навреди на семейството ѝ...

Арзу отива в полицията при Мурат и го моли да им помогне, защото проблемът е сериозен – хванала Есин в къщата на Елиз, жената, която е избяга от затвора и мисли, че Есин има нещо общо с бягството ѝ....

Мелтем моли баща си, да остави намира Дженгиз и Тарък

Мелтем пристига, за да види Тарък, а Съля я пита какво прави тук? Мелтем я моли, само да влезе, а след това ще си тръгне, само за минутка да види Тарък. Съла е бясна, с какви очи идва да види Тарък, след като баща ѝ, го е докарал до това състояние... Мелтем пада на колене пред Съла, за да я пусне да види Тарък. Съла и казва, че трябва да отиде до аптеката, а тя през това време може да остане с Тарък.

Останала насаме с Тарък, Мелтем казва на спящия Тарък, че много съжалява и този път е искрена, и не е знаела, че баща ѝ ще направи това с него. Тарък се събужда и виждайки я и казва да се маха...

Аслан идва в дома на Тарък и Съла, а Мелтем мислейки си, че е Съла отваря вратата и виждайки баща си го моли да не наранява Тарък. След Аслан влиза и Дженгиз и виждайки в какво състояние е Тарък, казва на Аслан, че го е предупредил да не докосва сина му и го ударя. Аслан го заплашва, че ще си плати за това, но цената ще е непосилна за него, след което си тръгва, а Дженгиз гони и Мелтем.

Мелтем пада на колене пред баща си и го моли да и даде дума, че ще остави намира Тарък и Дженгиз...

Хулия предлага на Ведат на сватбата да предаде Зайнеп на Емре

Ведат е любопитен да разбере, кой е бащата на Зайнеп и моли, Хулия да му каже, защото по това време са били в една компания и може да е някой общ познат...

- Ведат... Зайнеп... - започва Хулия и прегръща Ведат...

Хулия казва на Ведат, че един ден ще му каже, кой е бащата на Зайнеп, но нали знае, че Зайнеп много го обича. Ведат и отвръща, че той също обича Зайнеп, като родна дъщеря. Хулия моли Ведат, утре да придружи Зайнеп и предаде на Емре, а той се съгласява... В същото време влиза Зайнеп и Хулия и съобщава, че Ведат се е съгласил утре да я предаде на Емре, ако тя няма нищо против. Зайнеп им казва, че Ведат винаги я е подкрепял и защитавал, като роден баща и го прегръща.

Тарък благодари на баща си, че го е защитил от Аслан и му се извинява, че го е ядосал...

Дженгиз му казва, че не е в безопасност в този дом и го моли да се прибере с него вкъщи, а Тарък му казва, че Съла е отишла в аптеката, като се върне ще тръгнат, а Дженгиз му казва да и се обади и бързо да идва. Телефонът на Съла не отговоря, а Дженгиз му казва да и остави бележка, за да не губят време, а тя като се върне ще я види и ще дойде.

Аслан отвлича Съла

Хората на бащата на Мелтем отвличат Съла, която се връща от аптеката.

Аслан се изправя пред Съла, а тя му кзва, че си знаела, че той стои зад нейното отвличане, а той отвръща, че не може да стои с кръстени ръце, след като те с Тарък са наранили дъщеря му. Съла го пита, какво ще и направи, ще я убие ли? Съла му казва, че не може да я нарани повече, след като е пребил Тарък и не се страхува от него.

Аслан казва на Съла, че побоят на Тарък не е достатъчен и той смята го убие... Съла му казва да правят каквото искат с нея, но да не пипат Тарък. В същото време звъни Тарък, а Аслан и казва, че иска спокойно да говори с него, за да не разбере... Съла казва на Тарък, че търси денонощна аптека, а той и казва, да се качи на такси и да дойде в къщата на родителите му, но Съла му отговоря, че няма да дойде, защото баща му не я обича и ще бъде по-добре за него да се сдобри с баща си, бе тя да е наоколо... Тарък пита Съла, дали всичко е наред с нея, а тя му отвръща, че да...


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 140 на 3 септември 2021 г.
"Не ме оставяй", епизод 141 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 141 какво ще се случи?

Аслан предлага сделка на Съла, но ако не я изпълни ще убие Тарък. Елиз се опитва да разкаже истината на Арзу, но е прогонена от Дженгиз....

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?