Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.127 (NOVA) – какво ще се случи...

Добави коментар

Яман идва в съзнание, Икбал влиза при него, за да му каже, че е свободен, но не му казва, че това е благодарение на Сехер. Вижте какво ще се случи в епизод 127 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 25 септември 2023 по NOVA.

В епизод 126 на турския сериал „Наследство“ Сехер и Недим отиват при семейството на човека, който е даде фалшиви показания пред съда, за да го накарат да признае истината. В същото време в затвора Яман е тежко ранен.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 127 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 25 септември 2023 по NOVA

Какво е състоянието на Яман, след като го раниха в затвора и откаран в болница в критично състояние?

Кое е момичето, което идва да се срещне с Али? Какво ще си помисли Кираз?

Яман идва в съзнание, Икбал влиза при него, за да му каже, че е свободен, но не му казва, че това е благодарение на Сехер.

В затвора Яман е нападнат и тежко ранен. Преди това Яман не успява да намери общ език с един от съкилийниците си и Яман го удря. Само че мъжът решава да изчака подходящия момент, за да си отмъсти на Яман. В резултат на нараняването Яман губи много кръв и е в болница в тежко състояние.

Сехер излиза с Недим от къщата на Седат и благодари на мъжа, че ще помогне на Яман, когато телефонът на Недим звъни и разбира, че Яман е тежко ранен.

Недим и Сехер отиват в болницата, в момента, в който докарват Яман от затвора.

-Моля, те не се предавай! Аз съм тук! -казва Сехер на Яман, който ту идва в съзнание, ту го губи.

В същото време в ресторанта на Селим, Ибрахим признава на Али, че Кърби е сложил снимката на комисаря за негова в сайт за запознанства и затова Мелис си мисли, че има сеща с Али. Али казва на жената, че иска да поговори с нея пред заведението, като вика и Ибрахим. Али казва на жената, че не той, а Ибрахим си е писал с нея. Жената не е радостна от този развой на събитията и настоява да поговори с Али, но той ѝ казва, че има спешна операция и трябва да върви.

Фърат излиза от ресторанта и казва на Али, че Седат е бил в управлението и е променил показанията си.

В болницата пристигат Зия, Икбал и Зухал. Икбал пита Недим какво е състоянието на Яман. Недим казва, че лекарите правят всичко възможно, за да го спасят, но не могат да дадат оптимистична прогноза. В момента състоянието на Яман е критично и всичко зависи само от него.

Недим им съобщава, че благодарение на Сехер Яман е свободен, защото Седат си е променил показанията.

Зухал поглежда със злоба и ненавист към Сехер.

-Отново тя ще стане герой в очите на Яман! – казва Зухал ядосана на сестра си.

Икбал предупреждава Зухал да се контролира и обещава, а като дойде Яман в съзнание, тя ще направи всичко Зухал да останат насаме с Яман.

Али затваря Ибрахим и Кърби в ареста за това, което са направили.

Кираз е ужасно разтревожен от момичето, което дойде и прегърна Али в ресторанта, защото не знае нищо за случая и смята, че комисарят си е пишел и срещнал с нея тайно.

Седат е в полицейското управление и казва на Али и Фърат, че сигурно не знаят, но Яман е ранен в затвора и състоянието му е критично.

Действието се връща в болницата Недим носи кафе на Сехер, а тя си спомня думите на Яман, че като излезе от ареста ще я почерпи кафе, за да ѝ се реваншира и отказва кафето предложено ѝ от Недим с думите, че ще пие по-късно.

Икбал решава да отпрати Сехер от болницата, за да може Зухал да остане насаме с Яман като дойде в съзнание. Икбал казва на Сехер, че се е обаждала в имението и Юсуф е разстроен и питал за нея.
Юсуф не разбира защо леля му ходи напред-назад тъжна и мълчалива. Сехер му отговаря, че малко е уморена. Юсуф пита леля си, кога ще се върне чичо му. Сехер му казва, че той е малко болен, но не трябва да се притеснява, защото лекарите ще го излекуват.

Юсуф моли леля си да даде на чичо му своята играчка куче, която когато той е болен прегърне и веднага се оправя.

-Нека чичо да го прегърне и по-бързо да се оправи!

Самата Сехер непрекъснато мисли за Яман и е много притеснена за него.

Дженгер е приготвил дрехи за Яман и моли Сехер да ги занесе в болницата, като ѝ казва да не се притеснява, защото е сигурен, че с г-н Яман всичко ще е наред.

Сехер се връща в болницата. Икбал я пресреща и я пита, защо е дошла. Сехер отговаря, че е донесла вещите на Яман, които Дженгер е приготвил. Икбал ги взема и казва, че ще ги предаде на Яман и тъкмо да ѝ каже да си върви. Недим казва на Сехер да седне да не стои на крака.

Зухал едва се контролира да не хване Сехер за косата.

Сехер става и се доближава до прозореца на стаята на Яман и с пълни очи със сълзи гледа към него.

Яман сънува, Сехер в бяло, а той се приближава към нея с червена роза в ръка. Яман ѝ подава розата, а след това двамата се гледат влюбено.
Сехер притеснена седи на пейка пред болницата.
-Моля те, събуди се! – говори си сама Сехер.

Идва Фърат и забелязва Сехер.

-Сехер, как е състоянието на Къръмлъ?
-Още не се е събудил, в интензивното е! Този човек, който промени показанията си, може ли нещо да промени? Кога ще го пуснат на свобода?
-Няма да продължи дълго! От съда ще дойде документ! Няколко процедури и ще го пуснат.
-Така ли? Не мислех, че ще стане толкова бързо!
-Ти се оказа права! Къръмлъ наистина в нищо не е виновен! Какъв е животът само… Преди време ти ненавиждаше Къръмлъ, а сега живота му спасяваш! Много неща са се променили, прав ли съм, Сехер?

Сехер кима с глава.

Действието прескача на другия ден. Лекарят съобщава на Икбал, Зухал, Недим и Сехер, че Яман е дошъл в съзнание и може да го видят.

Икбал, Зухал и Сехер тръгват и трите да влязат. Охраната пред стаята казва, че може да влезе само един човек, при това от семейството.

Икбал казва, че е от семейството. Сехер я моли да предаде на Яман бързо оздравяване от нейно име. Тя обещава.

В същото време Яман си спомня разплаканата Сехер, която върви след носилката и му каза, че тя е тук и го чака.

Икбал влиза при Яман, който пита, дали всички са тук. Икбал отговаря, че отвънка са още Зухал и Недим, а Зухал е искала много да го види, но са разрешили само на един човек да влезе.

Икбал съобщава на Яман, че много скоро ще го освободят, защото Седат е казал истината. Яман пита как е станало това, а Икбал казва, че Недим го е уредил и след като излезе от болницата веднага ще го освободят.
Али чрез видеовръзка се обажда на Кираз и я пита, как върви работата в ресторанта, като казва, че ще отиде при нея на обяд. В този момент идва Мелис, която свойски поглежда в телефона на Али.
-Я да видя, с кой, говориш? А, момичето от ресторанта?!

Али казва на Кираз, че ще затваря, а подозренията на Кираз, че Али се вижда с Мелис се затвърждават.

Мелис носи кутия с баклава и я поднася към Ибо, а той гледайки към Али казва, че е на диета. (По-рано Али забрани на Ибрахим да се храни по-време на работа, а на Кърби да говори.) Мелис казва, че е донесла баклавата за Ибо, за да му благодари, че я е запознала с комисаря.

Али казва, има работа и излиза. Мелис е разочарована, че Али я избягва.

  • Ще се отърве ли Али от досадната Мелис? Ще разкаже ли на Кираз за кашата, в която са го забъркали Ибо и Кърби.
  • Как ще съобщи Сехер на Яман, че държи на обещанието си и е в болницата и го чака?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.177 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.176 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.175 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.174 (NOVA) – какво ще се случи...

„Наследство“ еп.173 (NOVA) – какво ще се случи...