Актуално Търси се...

Най-доброто от „Търси се” през изминалата година - на Коледа от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Най-доброто от „Търси се” през изминалата година - на Коледа от 11:00 часа по bTV. През новата 2011 година гост в студиото ще бъде Слави Трифонов
Най-доброто от „Търси се” Водещите на „Търси се” Меги и Нели ще зарадват зрителите със сборно предаване от най-любимите си гости и най-запомнящите се моменти от изминалата година. Специалното издание на токшоуто е бъде излъчено на Коледа, 25 декември от 11:00 часа по bTV. Както всяка година и този път по традиция те ще покажат култови случки и разговори с едни от най-популярните хора в България.

Последното за 2010 година издание на „Търси се” е разделено на пет основни части – смях, песни, танци, сълзи и актьорски етюди.
Така зрителите ще си припомнят изказани на глас за първи път емоции, смели провокации и интересни предизвикателства и ще видят в различна светлина гостите на предаването.

Как Стефан Данаилов пя на чешки, Мария Игнатова пропя чалга, Виктория Петрова в дует с любимата си певица Силвия Кацарова, как Калин Врачански пя руски романси, а Валя Войкова - песен на Трейси Чампан – зрителите ще видят и чуят много музикални изпълнения, кулминация от изпълненията в студиото на „Търси се” през изминалата година.

Като танцуващи звезди в предаването зрителите ще видят Яна Маринова, която танцува салса, Ани Цолова във вихъра на народните танци и Асен Блатечки в ролята на Джон Траволта от мюзикъла „Брилянтин”.

Много смях ще има с неповторимото участие на актьора Краси Радков, който ще се превъплъти в един от любимите образи в „Шоуто на Слави”, а провокиран от своите приятели ще покаже и други култови образи, с които ги забавлява.

В ефира на „Търси се” през годината са пролети и много сълзи. Дълбоките емоции, които показаха гостите на предаването, думите на обич и прошка, болките от спомените още веднъж ще докоснат зрителите на Коледа. Те ще видят отново сълзите на Мариан Бачев, Крум Савов и Теди Кацарова.

В първото издание на „Търси се” през новата 2011 година специален гост в студиото ще бъде Слави Трифонов. Какви ще бъдат изненадите за Слави, които са подготвили водещите и предизвикателствата към него, зрителите ще видят в „Търси се” на 8 януари 2011 година от 11:00 часа по bTV. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“