Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 4 (bTV) – какво ще се случи…

Добави коментар

Мечтата на Али да отиде на футболен лагер с баща си ще променят решението на Асия да се изправи срещу Волкан и да му признае, че знае всичко и изхвърли от живота си. Вижте какво още ще се случи в епизод 3 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 февруари 2023 (четвъртък) по bTV.

В епизод 3 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ На партито за рождения ден на Волкан Асия научава, че жената, с която той ѝ изневерява, е Дерин.


НА КРАТКО какво се случва епизод 4 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 февруари 2023 (четвъртък) по bTV.

Мечтата на Али да отиде на футболен лагер с баща си ще променят решението на Асия да се изправи срещу Волкан и да му признае, че знае всичко и изхвърли от живота си.

Неочакваното посещение на Дерин в болницата отново ще съсипе всичко.

Какво ще открие Асия по време на това посещение?

„Мрежа от лъжи“ епизод 5 (bTV) – какво ще се случи…

Вижте повече

„Мрежа от лъжи“ епизод 5 (bTV) – какво ще се случи…

След като се връща от лагера със сина им, Асия се изправя срещу Волкан и го пита дали ѝ изневерява. От другата страна Дерин чака отговорът...

Действието продължава от предния епизод. Асия пита Дериа от кога знае?! А тя се прави, че не разбира за какво а пита. Асия ядосана ѝ отвръща да не я прави на глупачка, защо знае всичко за Дерин. Дария я пита, дали Волкан ѝ е казал, а Асия ѝ отговаря, че е намерила телефона, като подчертава, че става дума за оня телефон, който тя е заръчала на съпруга ѝ да крие от нея.

-Имах ти доверие! Аз не те приемах като приятелка на Волкан, а като своя сестра! – казва ядосана Асия, която размахва заплашително ножа, който държи в ръката си. Дериа ѝ казва, че много съжалява!

Асия ѝ припомня, че ѝ е споделила съмненията си за Гюнюл, а тя не е спряла да се смее, защото Волкан не си е лягал с нея, а с дъщеря ѝ. Виждайки, че Дериа плаче, Асия я пита, защо?! А тя ѝ отговаря, че като е чула как изглежда всичко това се е почувствала зле!

-Но, досега се смяхте за моя сметка! – отвръща Асия.
Дерия я уверява, че никога не ѝ е мислила злото! И ѝ признава, че Волкан я е потърсил за някаква полово предавана болест, но я уверява, че той е здрав, но не ѝ е казала, защото не е етично, а и Волкан ѝ е обещал да приключи отношенията си.

Асия я пита откога Дерин и Волкан са заедно, а тя ѝ признава, че от 3 месеца и го е предупредила за косъма, защото не е искала да си развалят семейството си.

Дерин моли Асия да изслуша Волкан,Асия ѝ заявява, че Волкан напуска къщата още тази вечер и само тя да посмее да му каже нещо, защото иска да види изражението му, когато разбере, че е загубил всичко!

Малко по-късно Волкан се прибира мъртво пиян у дома, като се спъва в
 куфар и смеейки се тръгва да се качва на втория етаж. Асия му прави 
забележка...
Малко по-късно Волкан се прибира мъртво пиян у дома, като се спъва в куфар и смеейки се тръгва да се качва на втория етаж. Асия му прави забележка, че Али спи, да не вдига шум.
Асия влиза в стаята на сина си и вижда на календара, на който Али е отбелязал, че утре ще ходи на футболен лагер с баща си.
Тя си спомня, че Али мечтае за това от доста време, а тя му обеща, че тази година баща му ще отиде с него.
Плачейки Асия връща вещите на Волкан по местата им.

Сутринта Волкан слиза в кухнята и казва на жена си и сина си, че снощи е бил толкова пиян, че не си спомня как се е прибра. Асия им казва да не се мотаят, за да не закъснеят и им пожелава приятно изкарване на лагера.

-А, целувка за мен? – пита Волкан. Асия го целува бързо по бузата и излаза.

Инвеститорите на Волкан го притискат, но той им казва, че ще се включи онлайн в съвещанието. Дерин също му изпраща съобщение, да не забрави да си изпълни обещанието!

В болницата Дария пита Асия, дали е говорила с Волкан, а тя ѝ казва, че е отложила разговора, след като се върнат от футболния лагер, който е много важен за Али и не иска той да страда, заради постъпките на баща си.

Дерия ѝ казва, че през това време може да размисли, защото двамата с Волкан са вложили много в този брак, като ѝ припомня, че тя е вложила всичките си наследствени пари и имат висок стандарт на живот.

Дерин се появява изненадващо в кабинета на Асия и ѝ разказва, че отскоро се чувства уморена и отпаднала, а днес се е събудила с гадене. След прегледа Асия ѝ задава въпроса, дали има мъже в живота ѝ?

-Да имам и то само един, но не се виждаме много често! Женен е! – отговаря изнервено Дерин.
-Съпругата му знае ли? – пита Асия.
-Не, но ще разбере, защото много скоро ще ѝ каже – отговаря Дерин.
-Сигурна ли си?
-Да, бракът им е много нещастен!
В допълнение към кръвния тест Асия решава да ѝ направи тест за бременност и тогава разбира, че Дерин е бременна!
-Сигурно не се пазиш? – пита Асия.
-Моля?!

-Бременна си! – отговаря тя. Дерин е изненадана, а Асия ѝ казва, че добре ще бъде ако я прегледа гинеколог.

Дерин без да каже нищо тичешком излиза от кабинета.

След малко при Асия идва Дерия, която ѝ казва, че Дерин е била при нея, но ѝ е забранила да не казва на никого, най-вече на Волкан и иска да направи аборт, защото е само на 24 години и не ѝ трябва бебе сега!

-Волкан трябва да знае! – отсича Асия.
-Асия, ами ако Волкан иска това дете?! Нима искаш тя да се откаже от аборта и съпругът ти да си има още едно дете, но от друга жена? – объркана е Дерия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…