Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…

Добави коментар

Играта на Асия и лудостта на Дерин ще застрашат живота на Волкан... Вижте какво ще се случи в с.2, еп. 67 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 август 2023 по bTV Lady.

В с.2, еп. 66 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Волкан обещава на Асия, че ще се разведе с Дерин. Дали Волкан ще може да направи избор между Асия и Дерин?


НА КРАТКО какво се случва с.2, еп. 67 на „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 август 2023 по bTV Lady.

След като Асия разбира лъжата на Волкан, тя отива да се изправи срещу него заедно с Дерин.

Каква ще бъде тази среща между тримата?

Играта на Асия и лудостта на Дерин ще застрашат живота на Волкан...

Действието продължава от предния епизод. Волкан казва на Дерин, че иска да поговори за нещо с нея. Ситуацията е на път да избухне, но Волкан не е в състояние да го направи и отново се увлича по Дерин.

Асия се обажда на Волкан, за да разбере дали е разговарял с Дерин, но той ѝ казва, че не е успял, лъжейки, че Зейнеп е болна и Дерин е с нея.

Тогава лекарката решава да действа и се появява в дома му с ябълков пай в ръце, поставяйки Волкан на кръстопът:
-Ще кажеш ли на Дерин това, което каза на мен?!

Дерин е изумен, а Волкан е напълно безмълвен и не знае как да излезе от тази неловка ситуация.

Тогава Асия поема нещата в свои ръце и хвърля бомбата:

-Той каза, че ще се разведе с теб и че ме обича!

Дерин, която отначало не вярва и дори се забавлява от ситуацията, отново ревнува и напада Асия с нож:

-Повтори това, което каза!

Волкан защитава Асия и се опитва да спре жена си, но в борбата Дерин... го пробожда в гърдите!

Волкан е откаран в болница, където е опериран в опит да бъде спасен животът му. Дерия се чувства отговорна за това, че е допринесла за случилото се, и обвинява Асия, че е тласнала Дерин до крайност, знаейки колко е влюбена и душевно слаба.

Дерия дори я пита дали случилото се е било част от нейния план. Асия ѝ дава да се разбере, че не иска синът ѝ да остане без баща.

Дерин е арестуван и Гюнюл моли за помощ приятеля си Неджми, който се свързва с най-добрия адвокат по наказателни дела, когото познава и който се оказва Онур. Той дава да се разбере, че за да излезе Дерин невредима, трябва Волкан да оцелее и двамата с Асия да потвърдят, че всичко е било нещастен случай.

Дерин е извън себе си и настоява, че никога не би наранила Волкан и че е искала само да убие Асия.
Адвокатите я убеждават да се успокои и да спре да споменава лекарката.
В болницата пристига притеснен Али придружен от Селчук и Нил.
-Мамо, как е татко? Какво е станало?
-Баща ти се опита да ме защити!
-Мамо, кой направи, това? Дерин ли? – Асия мълчи. -Мамо, аз те помолих да се държиш по-далече от тази луда!
-Али, успокой се!
-Ами ако с татко се случи нещо?
-Нищо няма да се случи с него, той ще се оправи!

Състоянието на архитекта е критично, но лекарите успяват да спасят живота му.

Един от лекарите обяснява на Асия, че сърцето му няколко пъти е спирало и не се знае, дали Волкан няма мозъчни увреждания. Али, като чува това, се отчайва и обвинява Дерин, че едва не е убил баща ѝ.

Действието се пренася в полицията, където Онур съобщава на Гюнюл и Неджми, че операцията на Волкан е минала успешно, но за живота му все още има опасност.

Онур им казва, че ще отида при Дерин, преди с нея да е говорил прокурора.

Виждайки го Дерин пита Онур, дали е дошъл заради Асия, а той ѝ отговаря, че е заради нея и ако подпише тези няколко документа ще бъде неин адвокат. Дерин подписва документите и му казва, че сега когато той е неин адвокат непременно трябва да види Волкан, защото никой не ѝ казва какво се е случило с него.

-Дерин, операцията на Волкан е минала, затова няма защо да се притесняваш!
-Слава на Бога! Онур, това беше нещастен случай, кълна ти се!
-Дерин, виж, ти ще излезеш от тук, но първо Волкан трябва да дойде в съзнание и да потвърди, че това е било нещастен случай!

В същото време Асия влиза при Волкан в интензивното и му казва, че Али си е тръгнал с Нил и ще се върне утре, а тя не е искала да остане с Дерия, но докато Али се върне той трябва да е отворил очи. Тя също му казва, че са се обадили, за да даде показания, но тя не знае какво да каже, че Дерин не се е опитвала да убие него, а нея или той се е опитал да я защити и е попаднал под ножа да Дерин.

-Волкан, ако умреш сега, то на Али ще останат само лоши спомени за теб! Затова ти не можеш да се предадеш и да допуснеш това! Трябва да се събудиш! И… ако се събудиш, ще ти разкажа, това което никога не съм ти разказвала!

Сърцето на Волкан започва да бие учестено, а Асия се усмихва, защото разбера, че Волкан я чува.

На следващият ден Волкан идва на себе си, а Асия, която е не се е отделяла от леглото му го предупреждава да не се движи, защото са му направили сложна операция.

-Защо го направи? Защо дойде? – пита Волкан.
-Сега не е моментът! Аз отивам за лекар!
-Асия, нали разбираш, че ти ме нарани, а не Дерин!

Асия излиза и вика лекар, а след това се обажда на Али и му казва, че баща му е отворил очи. Нил се обажда на Селчук, който е с Гюнюл и му съобщава новината. Разбирайки новината Гюнюл си отдъхва и пита Онур, че след като Волкан се е събудил, дали ще пуснат Дерин.

Гюнюл придружена от Селчук отива при Асия и ѝ казва, че трябва да каже, че това е било инцидент, защото тя е предизвикала Дерин да направи това.

Асия казва на Гюнюл, че иска да вкара дъщеря ѝ в психиатрията, като ѝ припомня, че тя е била тази, която ѝ е попречила да замине с Арас в Лондон и се надява поне мъничко да съжалява за това.

-Докторке, това вече е твърде много! – казва Селчук.

Останали насаме Нил прави забележка на Селчук, че се бърка където не му е работата. Той я пита, дали е видяла в какво състояние е Гюнюл, че цяла нощ е била в полицията. Нил му отвръща, че Асия също цяла нощ е прекарала в болницата и бащата на сина ѝ за малко не е умрял заради Дерин.

Гюнюл отива да види Волкан, преди да говори с полицията, за да го предупреди да не обвинява дъщеря му.

-Волкан, никога повече не се приближавай до дъщеря ми! Защото ако вие двамата я докоснете, аз ще ви накарам да съжалявате! Моята дъщеря няма да влезе за това в затвора! – отсича Гюнюл.
-Не се притеснявайте, всички знаем, че беше инцидент!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 66 – какво ще се случи…