Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 5 (bTV) – какво ще се случи…

Добави коментар

След като се връща от лагера със сина им, Асия се изправя срещу Волкан и го пита дали ѝ изневерява. От другата страна Дерин чака отговорът на Волкан. Какъв ще бъде изборът на Волкан, попаднал в капана между две жени? Вижте какво още ще се случи в епизод 5 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 февруари 2023 (петък) по bTV.

В епизод 4 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Мечтата на Али да отиде на футболен лагер с баща си ще променят решението на Асия да се изправи срещу Волкан и да му признае, че знае всичко и изхвърли от живота си.


НА КРАТКО какво се случва епизод 5 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 февруари 2023 (петък) по bTV.

Асия помага на Нил да избяга от приятеля ѝ, който я е пребил.

След като се връща от лагера със сина им, Асия се изправя срещу Волкан и го пита дали ѝ изневерява.

Дерин, от друга страна, чака отговор от него.

Какъв ще бъде изборът на Волкан, попаднал в капана между две жени?

Асия или Дерин? Или…

Текст от potv.bg

Асия отива в кафето, в което работи Нил, но разбира, че не е дошла на работа, защото е болна. Асия се опитва да се свърже с Нил, но тъй като тя не ѝ вдига, Асия моли момичето от бара да ѝ даде адреса на Нил, защото иска да ѝ помогне, тъй като е лекар.

Асия отива в дома на Нил и я спасява от жестокия ѝ приятел, като го заплашва, че ако още един път го види около Нил ще го тикне в психиатрична клиника и ще го съсипе, като казва на Нил да тръгва с нея и тичешком се качват на колата ѝ!
Текст от potv.bg
Действието прескача в дома на Дерин, където майка ѝ я пита, кога ще я запознае с приятеля си, защото е видяла мъжката ръка, която е качила на страницата си.
-Ти откъде знаеш? – изненадана е Дерин.
-Това, че си ме блокирала не означава, че не мога да си направя фалшив профил!

Дерин обяснява на майка си, че не е било нищо сериозна, опитали са, но нищо не се е получило и са се разделили!

-Живеем в малък град, не искам да влизаме в устата на чуждите хора – предупреждава я майка ѝ. Дерин ядосана отговаря на майка си, че не живее, заради чуждите хора!
Текст от potv.bg

Действието се пренася в кабинета на Асия, където тя промива раните на Нил.

Нил я пита, дали е разбрала, коя е жената, а Асия ѝ отговаря, че жената е бременна и иска да прави аборт.

Нил ѝ казва, че след като иска да махне детето, връзката им няма бъдеще и според нея е било само физическо привличане!


Текст от potv.bg

Следващата вечер Али и Волкан се прибира от лагера. Действието прескача на сутринта. Волкан слиза в кухнята и пита Асия къде е Али, а тя му отговаря, че е излязъл, защото днес ще ги закара майката на негов съученик.

-Как е работата? – пита Асия.
-Не е зле, започнахме да строим – отговаря Волкан.
-Има друга жена, нали? – пита Асия.
-Моля, какво каза?
-От теб очаквам единствено да ми кажеш истината – заявява Асия.

Освен това Асия му припомня, какво са си обещали, когато са се оженили, че ще бъдат честни един с друг. Асия му дава възможност за прошка, мислейки за Али и му казва, че ако сега признае, че има друга връзка и сложи край, може да му прости!

-Бъди честен, ако ме излъжеш, никога няма да ти простя! Моля те, бъди честен, защото аз… въпреки постъпката ти… все още те… обичам – признава Асия.
-Наистина ли мислиш, че ти изневерявам? За бога, що за глупости Асия, откъде го измисли?! – пита Волкан.
-Добре, след като казваш! Нека да бъде така! – казва Асия и под предлог, че отива да да си оправи грима, изпраща съобщение на Дария да каже на Волкан, че Дарин е бременна.
Текст от potv.bg
В същото време Волкан получава съобщение от Дерин, която го пита, защо телефонът му е изключен след като тя чака отговор от него!

Волкан ѝ връща съобщение, че я е помолил да не ѝ пише на този номер! Дерин веднага му се обажда и му казва, че след като той е с жена си у дома, това е краят на връзката им. Волкан ѝ обяснява, че има проблеми във фирмата и се нуждае от помощта на Асия, но не довършва, защото Асия влиза в кухнята. Тя го пита, кой му се е обадил, а той я лъже, че е било грешка. В същият момент телефонът на Волкан отново звъни, а Асия го пита, дали няма да вдигне. Волкан отговаря и веднага тръгва да излиза, като казва на Асия, че са му се обадили от фирмата и трябва веднага да тръгва.

Текст от potv.bg
Останала сама Асия си казва: „Това е краят!“

Асия си спомня момента, в който съпругът ѝ я е помолил за ръката ѝ. Преди повече от десет години Асия и Волкан изживяват едни от най-хубавите си моменти когато Волкан ѝ предлага брак, докато тя е на работа. Той е спазил обещанието си и ѝ прави предложение с красив пръстен и ѝ обещава, че ще я обича, докато смъртта ги раздели!

Текст от potv.bg
Действието прескача в болницата, където Дерия пита Асия, какво е било това съобщение за бебето, а Асия ѝ обяснява, че Волкан е негов баща и трябва да знае за него и да поеме отговорност за действията си.
-Какво мислиш да правиш? Наистина ли ще сложиш край на всичко? – пита Дерия.
-Искам да видя какъв избор ще направи Волкан, дали ще остане с мен, защото имаме дете или заради самата мен?! Ако не избере мен, какъв е смисъла да продължаваме този брак?! Не съм ли права? – пита Асия, а Дерия се съгласява с нея и допълва, че ако избере Дерин, значи Волкан е загубил ума си, но според нея връзката им ще приключи.
Текст от potv.bg

Камерата ни показва Волкан и Дерин. Дерин казва на Волкан, че всичко е свършило и не иска да използва бебето, за да го задържи, а иска да разбере, дали той я обича и дали си представя живота си с нея или не?!

-Дерин, не мога да живея без теб! Обичам те! – отговаря Волкан и я прегръща.

Дерин му отвръща, че не може да живее и с нея, защото тя не може да му се обади когато поиска… Волкан я уверява, че ще оправи нещата!

-Волкан, бременна съм, какво мислиш да правиш? – пита го направо Дерин.
-Дерин…
-Разбрах! Отговорът ти е повече от ясен! – казва Дерин и се заключва в една от стайте
Текст от potv.bg

В този момент Дерия се обажда на Волкан и му казва, че иска спешно да се види с него.

Волкан и Дерия се срещат.

-Волкан, ще приключиш връзката си, нали? – пита го Дерия, а той ѝ отговаря, че не знае. Дерия му припомня, че момичето е бременно и го пита, какво ще прави? И не е ли време да каже на Асия и да прекрати отношенията си с това момиче?! Защото как може да живее сред толкова много лъжи?!

Волкан отговаря на приятелката си, че ако признае на Асия всичко ще свърши, защото тя ще му поиска развод и ще загуби сина си! Той не може да си представи да вижда Али само събота и неделя, а и след като Али разбере истината ще го намрази за цял живот!

-Не мога да си представя живота си без Асия – признава Волкан.
-Добре! Тогава трябва да прекратиш нещата с Дерин – казва му Дерия.

Волкан ѝ казва, че тя не разбира какво изпитва, че с Дерин се чувства жив и много я обича, но обича и Асия, при това много!

-Явно сърцето ми не бие само за една жена и бракът не пречи да се влюбиш отново. Любовта, която изпитвам към двете е много различна и това ме побърква! Обичам и двете едновременно, но по различен начин! – признава Волкан.
Текст от potv.bg
В същото време в болницата докарват свекървата на Асия, която я моли да ѝ обещае, да не се развежда с Волкан, заради Али.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ епизод 41 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 40 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 39 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 38 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 37 (bTV Lady) – какво ще се случи…