Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 3 (bTV) – какво ще се случи…

Добави коментар

На партито за рождения ден на Волкан Асия научава, че жената, с която той ѝ изневерява, е Дерин. Вижте какво още ще се случи в епизод 3 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 1 февруари 2023 (сряда) по bTV.

В епизод 2 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ След като подозира, че съпругът ѝ изневерява, Асия следи Волкан. Ще успее ли да потвърди подозренията си?.


НА КРАТКО какво се случва епизод 3 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 1 февруари 2023 (сряда) по bTV.

На партито за рождения ден на Волкан Асия научава, че жената, с която той ѝ изневерява, е Дерин.

Предадена от съпруга си и от всичките си близки приятели, как ще се развие сблъсъкът между Асия и Волкан?

Действието започва на партито за рождения ден на Волкан. Волкан вижда майка си и я кара да седне, а тя му отговаря, че така ѝ е добре, защото по цял ден лежи. Волкан пита Али, къде е майка му, а той му отговаря, че е отишла да паркира колата.

Камерата ни показва Асия, която замислена седи в колата и гледа към съпруга си и хората около него. В този момент пристига една кола, Асия се досеща, че вече е виждала съща кола и отваря снимката на телефона си, която ѝ прати Нил.

От колата слизат Дерин с майка си и баща си.

Волкан идва при жена си и я пита, какво става, а тя го лъже, че са ѝ се обадили от болницата. Асия казва на Волкан да ѝ даде ключа от колата си, защото не може да намери фотоапарата. Волкан ѝ дава ключа, а Асие му казва да вземе тортата, като я вади от багажника на колата си.

Следвайки съвета на Нил, Ася решава да потърси за следи в багажника на колата на съпруга си.

Възползвайки се от факта, че Волкан е зает на партито за рождения си ден, Асия претърсва багажника, докато не намира втория му телефон.

Онова, което Асия вижда на телефона, я кара да се срине напълно.

Дерин е любовница на съпруга ѝ и цялото ѝ обкръжение знае за двойния живот на Волкан. Бахар и Дерия са знаели всичко, как са могли да не ѝ кажат и да не застанат на нейна страна?!

Асия бързо връща телефона обратно на мястото му.

Напълно объркана и завладяна от ситуацията, Ася взема ножица от куфарчето си, с мисълта да прободе съпруга си и я скрива в джоба си.

Напълно объркана и завладяна от ситуацията, Ася взема ножица от куфарчето си, с мисълта да прободе съпруга си и я скрива в джоба си.

Докато Асия върви към останалите си спомня как Вокан ѝ се е заклел, че ще я обича до края на живота му, докато смъртта ги раздели. Денят, в който се е родил синът им Али.

„Явно първото изречение от онзи роман обобщава и моя живот! „Всички щастлив семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно посвоему!“ Обаче последното изречение от този роман ще напиша аз!“ - Мисли си Асие и си представя как забива ножицата в сърцето Волкан, как Дерин се притеснява за съпруга ѝ, а тя гледа безучастно.
-Мамо, мамо, взели фотоапарата? – пита Али, който вади майка си от мислите ѝ. Асия вади фотоапарата от джоба си и го подава на сина си. Али ги моли първо да снима тях. Волкан прегръща съпругата си, а Али ги снима.

Волкан вижда, че съпругата му не изглежда добре и я, как е, а тя му отговаря, че пак ѝ се е появила мигрената.

Волкан духа свещите на тортата и казва, че иска да каже по няколко думи за всички, които са най-важни в живота му. Когато Волкан говори за Ася, всички искат и тя да каже нещо, но Асия се доближава до него, но вместо да се изкаже, Асия избира да целуне съпруга си по устните, с което предизвиква гнева на Дерин, неговата любовница, което преди минути Асия откри, че Дерин е жената, с която съпругът ѝ се среща тайно.

„Животът ми е изграден от лъжи, но аз трябва да се преструвам, че нищо не знам и не ме боли. Най-близките ми хора, са ми вече най-далечни! Всички те са мой врагове! Аз не към жертва и няма да бъда! Очаква те наистина една незабравима година! “ – мисли си Асия отдалечавайки се от съпруга си и близките, които са се събрали около него.
Отдалече Асия вижда как съпруга ѝ хваща ръката на Дерин.

Асия сяда на масата, където е седнала Дерин и я пита, дали не ѝ е скучно, защото не познава никой, а Дерин ѝ отговаря, че познава Бахар, защото ходят в един фитнес.

-Бахар нищо не ми е казала – казва Асия като гледа към Бахар, която се оправдава, че не ходи толкова редовно на фитнес, а и не се засичат често с Дерин и не се е сетила.

Майката на Дерин се включва в разговора като казва, че момичетата се опитват да я убедят да отидат на спининг, но тя ще отиде само ако и тя дойде.

.Защо не дойдете?! Вие сте стегнати, но след определена възраст хората трябва да обръщат повече внимание на тялото си – казва Дерин, а Асия с усмивка ѝ отговаря, че непременно ще дойде.

Камерата ни показва отсрещната маса, на която е Волкан с приятелите си, а Мерт, който си е подпийнал порядъчно го пита, как може постига това хладнокръвие?!

Любимите му жени са до него, гаджето му, съпругата също, как успява да води този двойствен живот?!

Волкан го моли да не се излага, а Мерт казва, че има нещо, което всички трябва да знаят и тогава Волкан му нанася удар и Мерт пада на земята.

Действието прескача Асия преглежда ръката на съпруга си и го пита за какво са се сбили с Мерт, а той ѝ обяснява, че се е напил, а тя много добре знае, че като пийне е непоносим.

Асия казва на Волкан, че мигрената ѝ се засилва и ще се прибере вкъщи.

Камерата ни показва Мерт и Бахар, които се прибират от тържеството, а Мерт пи Бахар, дали не се е почувствала малко кофти. Бахар му отговаря, че това не ги засяга и не е тяхна работа и кой какво прави!

-Да, но Асия е твоя приятелка! Тя ти е приятелка – казва Мерт.
-Да, тя ми е приятелка, но какво можем да направим ние?! Защо тази тема те засяга толкова много?! – пита ядосана Бахар.

Ася се прибира вкъщи и я обзема ярост. Първото нещо, което прави, е да смени чаршафите на леглото. След това влиза в гардеробната, където опакова дрехите на Волкан и дори унищожава някои от дрехите на съпруга си.

Стая по стая тя се избавя от вещите на съпруга си, за да може той да напусне живота ѝ възможно най-скоро.
Семейният ѝ живот се е разпаднал!
Действието се пренася на празненството Дерин е ядосана, че е видяла Волкан да се целува с Асия. Волкан ѝ обяснява, че тя не е трябвало да бъде тук! Дерин му отвръща, че ще ги остави да си играят на мъж и жена!

Дерин се съмнява, че чувствата на Волкан са истински, а Волкан казва, че отива да разкаже на баща ѝ за чувствата му към нея, най които тя не вярва.

-Волкан, полудя ли? Ще му докараш удар! – спира го Дерин. Волкан я целуна, но също така камерата ни показва, че някой ги снима.
-Мола те, реши проблема! – казва Дерин.
-Трябват ми още няколко месеца - казва Волкан на любовницата си, но тя не е склонна да чака толкова дълго – като му дава срок до утре или в противен случай всичко между тях приключва!

Али моли Дерия да го закара вкъщи.

Прибирайки се вкъщи Али се затваря в стаята си и казва на майка си, че ще говорят по-късно.

-Откога знаеш, Дария? – пита Асия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…