Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 35 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Асия намира открадваните вещи от Али. Какво ще направи? Дерия казва на Асия, че Волкан е наел Селчик, че постъпките на Волкан не са на здравомислещ човек и много се тревожи за него и хората около него. Вижте какво ще се случи в епизод 35 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 март 2023 по bTV Lady.

„Мрежа от лъжи“ епизод 36 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Вижте повече

„Мрежа от лъжи“ епизод 36 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Али е ядосан на майка си, че го е изложила пред съучениците му и избира да живее при баща си. Вижте какво ще се случи в...

В епизод 34 на турския сериал „Мрежа от лъжи" След като Селчук разбира, че Нил го мами, като помага на Асия, той решава да отмъсти на лекарката. Волкан се опитва да попречи на Селчук да навреди на Асия.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 35 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 17 март 2023 по bTV Lady.

Дерия казва на Асия, че Волкан е наел Селчик, че постъпките на Волкан не са на здравомислещ човек и много се тревожи за него и хората около него.

Асия пита Али за изчезналите вещи на съучениците му, а той отрича да има нещо общо с кражбите.

Халюк търси сметка на Волкан за парите, които е изтеглил от фирмата. Как ще се оправдае Волкан.

Какво ще бъде отмъщението на Мерт срещу Волкан?

Асия намира открадваните вещи от Али.

Халюк прави предложение на Селчук.

Текст от potv.bg

Дария и Асия се срещат в кафето на болницата. Дария направо казва на Асия, че Селчук е нахлул в дома ѝ.

-Кой ти каза?
-Волкан! Целта, планът, наречи го както искаш, не бил такъв, не искал да ти навреди, а да те сплаши, за да напуснеш греда, но нещата излезли извън контрола му!
-Дария, първо има голяма разлика от стореното от него и желанието да ме сплаши! И второ, като цяло е неприемливо да иска да ме сплаши!
-Асия права си, но въпреки всичко знам, че Волкан не е искал да пострадаш! Защото Волкан се измъчваше, изпитваше вина от стореното, разкайваше се, че ситуацията е излязла извън контрол! Това, което искам да ти кажа, че постъпките на Волкан не са постъпки на здравомислещ човек и се тревожа както за него, така и за всички около него!
Текст от potv.bg
Дерин пристига в болницата и държи сметка на Волкан, защо не ѝ отговаря, а само ѝ изпратил съобщение, че е в болницата.
-Дерин успокой се! Всичко е наред, няма повод за притеснение!
-След като всичко е наред, защо си тук? Какви си забъркал със Селчук с Нил и нея? Какво общо имаш с тези хора, Волкан?! Ще ми дадеш обяснение какво се случва?! – крещи Дерин. Волкан я хваща за ръката и ядосан ѝ казва да се успокой, и да внимава какъв тон му държи.

Разплакана Дерин си тръгва.

Текст от potv.bg

Мерт изпраща съобщение на Дерин, че трябва да говорят, за нещо, което е свързано с Волкан и Асия. За да отмъсти на Волкан Мерт се среща с Дерин и ѝ казва, че съпругът ѝ е обсебен от Асия и не може да я забрави, ревнува и се държи така сякаш не са се развели.

Текст от potv.bg

Действието прескача във вечерта. Асия моли Нил да дойде с нея вкъщи, защото Селчук няма да се събуди скоро, но Нил казва, че ще остане. Асия си тръгва от болницата, а Волкан я моли да я закара, Асия отказва, но той ѝ казва, че така ще изчисти съвестта си, а и ще се види с Али. Асия се съгласява.

Действието се пренася пред дома на Бахар, където Асия придружена от Волкан идва за Али. Али казва на майка си, че кака Бахар се е разделила с батко Мерт и сега ще живее сама, но ако е имала едно дете, сега е нямало да бъде сама, като дава пример тях двамата.

-Татко, няма ли да влезеш?
-Ще се прибирам!
-Хайде де, ела?! Свалих една нова игра.
-Стана късно, скъпи, а и с теб трябва да поговорим!

Али и Асия се прибират, като Али пожелава лека нощ на баща си, който стои и ги гледа замислен.

Асия казва на Али, че са го видели как изхвърля изчезналата химикалка на съученик и го пита, дали е вярно. Али отговаря, че Селен си измисля, а той не е взимал нищо и се заключва в стаята си.

Текст от potv.bg

Волкан се прибира вкъщи, където са дошли майката и бащата на Дерин. Халюк предлага на Волкан да си поговорят в градината.

Халюк пита Волкан защо е изтеглил пари от сметката на компанията. Волкан му казва, че е дал парите на Селчук, защото го е заплашил, че ще убие Али.

Халюк му казва, че е трябвало да му каже за това и го пита, какво ще стане ако Селчук отново цъфне пред вратата му, Волкан му отговаря, че ще се погрижи за това, а Халюк му отвръща, че той ще се погрижи, защото го е грижа за семейството му, което няма баща зад гърба си и явно той ще играе неговата роля.

Волкан казва, че винаги се е грижил за семейството си, а Халюк му казва, че мислейки само за сина си е пренебрегнал жена си и дъщеря си и го предупреждава или да се опомни или ще сложи край на всичко това.

Текст от potv.bg
Действието прескача на сутринта, докато Али е под душа Асия 
претърсва  стаята му и под леглото му намира откраднатите вещи от Али.
Действието прескача на сутринта, докато Али е под душа Асия претърсва стаята му и под леглото му намира откраднатите вещи от Али.

Действието се пренася в дома на Волкан. Той се извинява на Дерин, че вчера се е държал лошо с нея в болницата.

-Волкан, ще те попитам нещо? Наел ли си Селчук, за да следи Асия?
-Съкровище, защо ми е да го правя?
-Не знам, надявам се, че ще ми кажеш ти?
-Как да коментирам нещо, което не ми е хрумвало, единствено се натъжавам, че си мислиш такива неща!
-Благодаря ти, за това, че ми отговори искрено и ясно!
Текст от potv.bg
Халюк отива при Селчук и му казва да стои далече от семейството му и най-вече от Волкан, а той ще го възнагради богато за това.
-Ако развалиш нашата сделка, ще съжаляваш, че си се родил! Потърси ме когато излезеш от тук!

Нил става свидетел на разговора и ядосана казва на Селчук, че никога няма да поумнее.

Текст от potv.bg

Асия се среща с Тургай и му казва, за откраднатите неща от Али, които е намерила под леглото му. Тургай ѝ казва, че тя не е виновна за това, защото това е болестно състояние и така Али се наказа…

Асия пита Тургай какво да прави, а той ѝ казва, че първо трябва да говори с баща му. Асия му отговаря, че не може да каже на Волкан, защото той иска да ѝ вземе Али и ще го посочи като нейна грешка. Тургай настоява, че Али трябва да говори със специалист и няма как да го скрие от Волкан.

-Асия, ако ме питаш за мнение, мисля, че трябва да предадем кутията в училище.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ епизод 41 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 40 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 39 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 38 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 37 (bTV Lady) – какво ще се случи…