Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 34 (bTV Lady) – какво ще се случи…

1 коментар

След като Селчук разбира, че Нил го мами, като помага на Асия, той решава да отмъсти на лекарката. Волкан се опитва да попречи на Селчук да навреди на Асия. Вижте какво ще се случи в епизод 34 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 33 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Дерин се опитва да подчини Али на собствените си интереси, като го манипулира. Как ще се развие ситуацията между Бахар и Мерт след изневярата на Мерт? Какво ще направи Бахар, дали отново ще му прости?!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 34 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 март 2023 по bTV Lady.

Какво ще си кажат като се срещнат Бахар и Волкан?

След като Селчук разбира, че Нил го мами, като помага на Асия, той решава да отмъсти на лекарката.

Междувременно Вълкан се опитва да попречи на Селчук.

Кой ще пострада по време на тази сблъсък?

Бахар си тръгва и на входната врата се засича с Али и Волкан.

-Асия, Али е тук! – провиква се Бахар.
-Како Бахар, защо тези неща са навън? – пита Али виждайки разпилените вещи пред дома на Бахар. Тя му отговаря, че това са стари неща на батко му Мерт, а котките и кучетата са ги разнесели.

Асия казва на син си да се прибират и влизат в къщата, а Бахар тръгва и тя да си прибира. Волкан я настига: -Бахар, как си, красавице?

-Както искаше да бъда!
-Аз, просто… исках да научиш истината, защото си ми като сестра, Бахар!
-Стига сме го обсъждали Волкан, безумно е да го обсъждам с теб! Планът ти сработи чудесно, с Мерт се разделихме и всичко приключи! Сега се надявам да си щастлив!
-Бахар, ти ще бъдеш щастлива, а онзи подлец не те заслужаваше!

-Откога мислиш, че подлецът не ме заслужава, защото и преди 5 години ми изневеряваше, а ти знаеше?! Но, нека аз да ти кажа, защото ти го направи преди две години, тогава си усетил, че те засяга и си решил, че Мерт не ме заслужава! А сега би ли разчистил боклука, защото е твое произведение!

Действието прескача на сутринта. Селчук чака Нил, за да я откара на работа и вижда, че тя е без пръстена, който ѝ подари снощи. Той пита Нил, защо не си носи пръстена, а тя му отговаря, че ѝ се струва, че е рано за годежен пръстен.

Селчук си вади телефона и показва на Нил колко хубав апартамент и е намерил, а след това ѝ дава плик с пари. Нил притеснена го пита откъде има толкова много пари, а той ѝ отговаря, че работата му е потръгнала и тя не трябва да се притеснява за нищо.

Селчук оставя Нил пред фондацията, а тя се обажда на Асия и ѝ разказва какво се е случило, Селчук чува всичко.
Асия оставя Али в училището и се засича с майката на Селен, която  ѝ
 казва, че дъщеря ѝ е видяла, че Али краде вещите на другите деца.
Асия оставя Али в училището и се засича с майката на Селен, която ѝ казва, че дъщеря ѝ е видяла, че Али краде вещите на другите деца.
Халюк се ядосва много, когато разбира, че снощи Волкан е взел 100 хиляди от счетоводството на фирмата.
Халюк се ядосва много, когато разбира, че снощи Волкан е взел 100 хиляди от счетоводството на фирмата.

Мерт казва на Дария, че Бахар е било единственото нещо, което е имал, но го е загубил и от тук нататък трябва да ги е страх от него. Дерия се обажда на Волкан и му казва, че Мерт е излязъл побеснял от дома ѝ, като се е заканвал да му потърси сметка.

-Негодникът не може да ме пипне! – отвръща Волкан.

Волкан се среща със Селчук и ядосан го пита, защо продължава да му звъни, като снощи му е изпратил парите.

-Волки-толки, лекарката и Нил искат да ни разобличат!
-Какво ги говориш?
-Заради жена ти, Нил ме изигра втори път! Ще си плати за това! Развалям уговорката! Ще си отмъстя на жена ти и при това много грозно!

Ядосан Волкан хваща Селчук за ревера и му казва да стои далече от Асия! Селчук не го слуша, а се качва в колата си, като повтаря, че сама си го е изпросила.

Селчук се обажда на Асия. Тя го пита, къде е, а той отговаря, че се опитва да се изплъзне на мъжа ѝ. Асия му казва да отиде на адреса, който ще му изпрати.

Селчук се изплъзва на Волкан. Волкан се опитва да се свърже с Асия, но тя му затваря.

Волкан отива при Нил и я пита за каква игра говори Селчук, тя му казва, че се е преструвала, че се сдобрява със Селчук, за да помогне на Асия да докаже, че той я е нападнал онази вечер и притеснена моли Волкан да отидат и да съобщят на полицията, защото Селчук може да причини нещо на Асия. Волкан казва, че той сам ще се погрижи, защото и най-малката грешка ще провокира Селчук!

Асия и Селчук се срещат. Асия казва на Селчук, че е взела мерки и е известила, че е с него , и ако до час не се свържат с нея, последствията няма да са добри за него. Асия прави аудиозапис на разговора им, по-точно на заплахите на Селчук, които сипе по неин адрес.

Асия взема Нил от фондацията и я откарва на автогарата и купува билет за Измир. Волкан е притеснен и отива във фондацията, за да търси отново Нил. Гюнюл му казва, че я е чула да говори с някой за билет и сигурно е на автогарата.

Селчук намира момичето от програмата за проследяване, която той е поставил на телефона ѝ и пристига на автогарата, а след него пристига и Волкан.

Селчук вижда Нил, тя също го вижда и уплашена тръгва да бяга. Забелязва ги и Волкан и тръгва след тях. Асия, която влезе в автогарата, за да купи нещо за хапване на Нил излиза и вижда как тримата се преследват. Асия тичешком тръгва след тях.

Нил влиза в някакъв строеж и се качва нагоре по-етажите. Селчук я настига, а Нил е на крачка от ръба. Тя казва на Селчук, че ако я доближи ще скочи. Волкан я моли също да не го прави. Асия наблюдава отдолу и моли Нил да не го прави. Селчук тръгва да се добере до Нил, но Волкан я хваща, преди него и Селчук пада от втория етаж на земята.

Асия вика линейка и откарват Селчук в болницата, а Нил го чака, защото се тревожи за него.


Волкан признава пред Дария, че за всичко е виновен той, защото той е
 наел Селчук, за да сплаши Асия, за да се махне от града. Дария е 
потресена.
Волкан признава пред Дария, че за всичко е виновен той, защото той е наел Селчук, за да сплаши Асия, за да се махне от града. Дария е потресена.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…