Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 36 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Али е ядосан на майка си, че го е изложила пред съучениците му и избира да живее при баща си. Вижте какво ще се случи в епизод 36 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 35 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Асия намира открадваните вещи от Али. Какво ще направи? Дерия казва на Асия, че Волкан е наел Селчик, че постъпките на Волкан не са на здравомислещ човек и много се тревожи за него и хората около него.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 36 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 март 2023 по bTV Lady.

Бахар започва дело, за да се разведе с Мерт.

Асия донася на класната на Али откраднатите от него вещи, но нещата излизат извън контрол и съучениците на Али разбират, че той е крадец.

Али е ядосан на майка си, че се е ровила във вещите му и изложила пред съучениците.

Бахар, Дерия и Асия прекарват една вечер заедно, както в старите времена.

Под въздействието на Дерин, Али избира да живее при баща си.

В болницата Нил помага на Селчук да се облече. Той я пита, дали ще остане с него, а тя му казва, че просто проявява човещина и ще го изпрати до вкъщи, а след това ще си отиде. В този момент в болничната стая влиза майката на Селчук. Селчук казва на Нил да излезе, а след това казва на жената, да се върне от дупката, от която е изпълзяла и бързо си тръгва от болницата, дори не казва на Нил.

Действието се пренася в училището където Али търси сметка на Селен, че е говорила глупости на майка си, които тя е споделила с неговата.

-Не говоря глупости, защото знам, че ти си взел онези неща! Нур от вчера търси гривната си!
-Ти си лъжкиня! Говориш зад гърба ми и аз повече няма да ти говоря!

Бахар и Дерия се срещат с адвоката, който беше адвокат на Асия по делото на развода ѝ с Волкан. Бахар го моли да заведе дело, за да може час по-скоро да се разведе с Мерт. Бахар предлага на Дерия да отидат на шопинг, защото иска да си купи разни неща, с които да промени нещо във външния си вид.

В същото време Асия и Тургай са в училището при класната на Али. Асия я пита как ще върнат вещите на съучениците на Али, а тя отговаря, че ще обясни какво е станало, но без да споменава име и я успокоява, че няма да предприемат нищо, което да злепостави Али.

В този момент идва Гюнюл с една от майките на една от съученичките на Али, на която той е откраднал гривната. Тя вижда гривната, а като вижда Асия ѝ става ясно, че крадецът е Али. Асия не го крие и се извинява на жената, като ѝ казва, че синът ѝ има някой психологични проблеми. Жената е бясна и се заканва, че няма да позволи, заради психичните откроения на синът ѝ да пострада дъщеря ѝ. Дори Гюнюл се опитва да я успокой, но жената ядосана излиза от учителския кабинет.

В същият момент Дерин е при Волкан и иска да му обясни за проблема на Али, но Асия се обажда на Волкан и му казва веднага да дойде в училището. В този момент влиза майката на Селен и Волкан разбира, че Али е крадецът в училище.

Волкан и Дерин пристигат в училището. Гюнюл пресреща Дерин и ядосана ѝ казва, че само кражбите на Али са ѝ липсвали да оправя, като ядосана казва, че тя се опитва да ги потули, а Асия донесла откраднатите вещи в кабинета на учителката и ги оставила на показ.

Демир чува разговора на майка си и сестра си и разбира, че крадецът е Али. Гюнюл и Дерин го предупреждават да си мълчи, но Демир съобщава пред целият клас, че Али е крадецът.

Али бяга от клас, среща майка си, баща си, Дерин и Тургай. Али е ядосан на майка си, че се е ровила във вещите му и я обвинява, че тя е виновна, че го е изложила пред всички.

-Влизай в колата, вкъщи ще говорим! – казва Асия.
-Отивам при татко! – казва Али.
-Не може да бягаш всеки път, когато стане напечено! – отвръща Асия.
-Татко, може ли да дойда? – пита Али.
-Разбира се, че можеш! Нашият дом е и твой, но не сега, трябва да отидем у вас и всички заедно да поговорим за това! – отговаря Волкан.
-Не искам да говоря повече за това! Писна ми! – казва Али и се качва в колата на баща си, където е Дерин. Волкан успокоява Асия, че ще поговори с Али и ще го докара.
Действието прескача във вечерта. Виждаме Селчук да седи на капака на колата си и си спомня майка си и детските години. Разбираме, че майката на Селчук е била лека жена и много, много не се е грижила за него, а след това го оставя в приют.

Асия се прибира вкъщи и се засича с Бахар и Дерия, които се връщат от пазар. Бахар ѝ казва, че организират купон с пица и я моли да се присъедини към тях. Асия им казва, че има хубаво вино и ги чака след като оставят чантите. Бахар и Дерия веднага се съгласяват. Трите момичета си пият вино и приказват като в старите времена.

Действието се пренася в дома на Волкан. Селчук се обажда на Волкан и му казва, че тъстът му е бил при него в болницата, но да не се притеснява, не го е издал и сега му се обажда, за да му каже, че е свободен, повече нищо не иска от него, защото Халюк му е предложил добри пари, за да стои далече от него.

В същото време Дерин успява да уговори Али да не се прибира вкъщи, а да остане у тях. Волкан се съгласява, а Али изпраща съобщение на майка си, че ще остане при баща си тази нощ.
След като всички си лягат Волкан се обажда на Асия и ѝ обяснява ситуацията, като ѝ обещава да върне Али на сутринта.
Ася става сутрин и приготвя любимите палачинки
на Али. Когато на вратата се звъни, Асия вижда Дерин и Али пред себе си. Дерин
казва, че са дошли да...
Ася става сутрин и приготвя любимите палачинки на Али. Когато на вратата се звъни, Асия вижда Дерин и Али пред себе си. Дерин казва, че са дошли да вземат вещите на Али, защото той ще живее с тях.
Асия е шокирана.
Асия е шокирана.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 70 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 69 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ - какво ще се случи на ФИНАЛА на сериала…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 68 – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ с.2, еп. 67 – какво ще се случи…