Актуално В програмата

Много смях и вдъхновяващи истории в празничните издания на "Преди обед"

Добави коментар

Нова поредица, вълнуващи истории, звездни откровения и музика на живо – в празничните издания на "Преди обед"

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Много смях, вдъхновяващи истории, звездни гости, вкусни предизвикателства, вълнуващи музикални изпълнения и началото на една нова поредица очакват зрителите на „Преди обед“ от 24 декември до Нова година. По случай най-светлите празници, обичани и популярни лица ще си спомнят за най-щастливата Коледа и най-хубавия подарък. При някои празникът е свързан с раждането на нов живот, а при други със загубата на близък. Но за всички той е свят. Актьорът Христо Гърбов, златното момиче на борбата Станка Златева, лъчезарната кака Лара, водещият на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис, рапърите Павел и Венци Венц и певицата Дара ще повдигнат завесите около личните си светове за зрителите на предаването.

В празничния ефир с шест издания се завръща поредицата „Сготвено с любов“, в която Рая Пеева ще гостува в кухните на известни личности, за да разбере техните любими празнични рецепти.

Пред погледа на зрителите на bTV постна вечеря ще сготвят певицата Белослава, съпругът ѝ Евгени Йонов и тяхната дъщеря Божидара. Коледният пир, гарниран с весели истории ще бъде в ръцете на братя Аргирови. Гери Турийска и Ясен Козев също ще отворят дома си и откровено ще споделят за изпитанието Covid-19, което беляза и тяхната 2020 година. Лео Бианки ще разкрие силата на приятелството и ще приготви рецепта в стил "Животът е прекрасен". Любимецът на малки и големи Бате Енчо ще докаже „кой е по-по-най“ в кулинарните предизвикателства. Висш пилотаж в кухнята ще покажат и две прими - оперните певици, майка и дъщеря, Дарина Такова и Мила Михова, които владеят изкуството да посрещат гости за всеки празник.

Нека бъде музика! От Бъдни вечер до Нова година в студиото на „Преди обед“ популярни изпълнители ще пеят на живо световните хитове, които звучат по това време на годината. Сред звездите са ангелогласната Михаела Маринова, нестандартната Мила Роберт и Свилен Ноев от група "Остава", който ще изпълни песен в дует с Рая Пеева. И още - ЛаТиДа, Криста и Любо Киров във вълшебно изпълнение с маестро Живко Петров на 31 декември.

Екипът на „Преди обед“ ще даде старт на нова поредица, посветена на щастието. Всяка седмица репортерът Валерия Скимици ще среща зрителите с експерти по темата и ще разказва лични истории, които доказват, че щастието не бива да се чака, а да се търси и намира.

Водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще отправят поглед към необикновената 2020 година с най-гледаните клипчета онлайн, с конспирациите, които завладяха света, с думите на годината, с промените на живота и ежедневието ни, с добрите новини, които все пак намериха място в пандемията.

В навечерието на Бъдни вечер за предстоящия юбилей 40 години на сцена и за незабравимите детски Коледи ще сподели певецът Георги Христов.

За потребността да правиш добро и да си полезен на другите в студиото ще разкажат бригадир Владимир Караджов и любимата му Цвети. През 2020-а година те бяха доброволци в Covid-отделение и подадоха ръка на пациентите в болницата.

Специални гости в предаването ще бъдат и две актриси, две астрални близначки. За съвпаденията в животите им ще споделят Ани Пападопулу и Радина Боршош.

Часове преди Бъдни вечер в "Духът на здравето" зрителите ще научат за невероятната история на Иво Андреев, който след 10 години в ада на наркотиците намира мотивация да започне на чисто, става баща на момченце и след сложно изпитание се превръща в негов единствен спасител, дарявайки му част от черния си дроб. За щастливата развръзка ще разкаже д-р Неделя Щонова.

А часове преди настъпването на 2021-а, за обратите в живота ще сподели една студентка, която гледа "Духът на здравето", влюбва се в лекарската професия, изоставя журналистиката, записва медицина и в момента е посветена на мисията да носи достойно бялата престилка.

Критикът Деян Статулов ще поднесе още от магията на Коледа с филмите, които ни събират пред малкия екран. Какво се случи с актьорите от "Сам вкъщи" 30 години по-късно и къде са днес звездите от "Наистина любов" - отговорите само в минутите за кино.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Свежи лица и нови тематични блокове в новия сезон на „Преди обед“

Петър Дочев и Деси Стоянова са новият екранен тандем водещи на „Преди обед“

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрител