Актуално Какво ще се случи...

„Мистър Грешен“, еп. 24 – какво ще се случи…

Добави коментар

Езги и Йозгюр всячески се опитват по-бързо да отпратят майка на Йозгюр и леля му Фитнат от ресторанта, но на входа се появяват родителите на Езги. Какво ще правят сега? Най-доброто решение - двамата да си плюят на петите и да избягат! Вижте какво ще се случи в еп. 24 на турския сериал „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 27 септември 2023 по bTV Lady.

В еп. 23 на турския сериал „Мистър Грешен“ Майката на Езги отива в болницата, за да намери Йозгюр, който според нея има второ име Сердар. Ще разбере ли майката на Езги истината?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 24 на „Мистър Грешен“, който може да гледате от 21:00 часа на 26 септември 2023 по bTV Lady.

Езги и Йозгюр всячески се опитват по-бързо да отпратят майка на Йозгюр и леля му Фитнат от ресторанта, но на входа се появяват родителите на Езги. Какво ще правят сега?

Севин и Фитнат организират ритуал в дома на сина си, за да премахнат негативната енергия на Езги от дома на Йозгюр.

Междувременно Езги и Йозгюр решават да си дадат почивка и да избягат от всичко и всички.

Йозгюр се опитва по-бързо да изпрати майка си и леля си Фитнат да си ходят, като казва, че кафето се е свършило, а тихо казва на Езги, че родителите ѝ са на входа на ресторанта.

Езги нарочно вдига скандал на Йозгюр, че в ресторанта няма кафе. Севим прави забележка на Езги, да не забравя, че ресторанта е на сина ѝ и не трябва да му държи сметка…. И така двете с Фитнат тръгват да си ходят. Езги тръгва пред тях като се оглежда за родителите си, а Йозгюр прегърнал майка си и леля си я следват. Езги вижда майка си и Юнал пред входа на заведението и казва на Севим и Фитнат, че няма да ги пусне да си ходят, защото иска все пак да ги почерпи с най-вкусното тако на света. Майката на Йозгюр се ядосва, но Йозгюр спасява положението, като моли майка си, да се върнат с леля му в градината на ресторанта и да опитат такото на Озан.

Езги се появява пред родителите си и ги моли да отидат вкъщи, където всичко ще им обясни. Майка ѝ се заинатява и настоява да им обясни всичко тук, като тръгва към градината. Езги я спира и ги моли с Юнал да влязат вътре, защото има климатик, а и няма комари и мухи.

След като изпраща майка си и леля си, Йозгюр идва и сяда до Езги на масата, като поздравява майка ѝ и Юнал. Йозгюр поема цялата вина като казва, че Езги няма никаква вина за случилото се и каквото и да кажат ще са прави. Невин го моли да разкаже истината на майка си и да спре с лъжите. Юнал и Невин стават да си тръгват. Майката на Езги се интересува, кога дъщеря ѝ ще се прибере, а Езги ѝ казва, че има много работа и да не я чакат.

-Няма проблем, твърдо съм решила да остана в Истанбул! – заявява Невин.

Езги изпраща родителите си, а след това се връща при Йозгюр и му благодари, че е бил до нея. Йозгюр се обвинява за станалото, за лъжите, а Езги се опитва да го успокой като му казва, че не е сам и споделя цялата отговорност с него.

Езги предлага на Йозгюр да избягат, за да си починат и го води на тайното си място.

Юнал предлага на Невин да се върне с него, но тя му заявява, че няма да се върне, докато не ги раздели.

Дениз идва в ресторанта, за да се види с Озан, Ердем и Джансу. Преди да дойдат Ердем и Джансу, между двамата става дума за Йозгюр и Езги, а Озан казва на Дениз, че мисли, че Йозгюр е влюбен в Езги. Дениз не мисли, че хората могат да се променят така лесно.

-Когато става дума за любов е възможно! – отвръща Озан.

В този момент пристига Джансу, която кара Озан да седне до Дениз, защото имат общо минало. Пристига и Ердем и четиримата много се забавляват, когато пристига Левент.

-Виж ти, Джансу се забавлява! Кой ли е този тип до нея…. Или Джансу си е намерила ново гадже?!... мърмори си под нос Левент.

Левент се запознава с Емре, като се представя, че е приятелят на Джансу.

-Искате да каже бившия приятел на Джансу, защото ако ѝ бяхте приятел, щяхте да сте до нея! – уточнява Емре.

Левент обяснява, че леко са скарани и, това че двамата са тук е просто съвпадение…

По-късно Дениз забелязва Левент и казва на Джансу. Тя отива при него и го пита, какво прави тук, а той се интересува, кой е мъжът до нея. „Един приятел“ – отговаря Джансу. Дениз се приближава към тях, а Левент казва, че идва сериозната ѝ приятелка и ще си върви.

Действието прескача във вечерта. Майката на Йозгюр се оплаква на Фитнат, че не може да разбере, кога синът ѝ е започнал да се страхува дотолкова от Езги, че и едно кафе го е страх да изпие с майка си.

-Ех, а беше толкова грижовен към теб! – въздиша Фитнат.
-Боже, завъртяла е акъла на сина ми!
-Миличка, бъди спокойно, сега ще върнем всичко на мястото си! – казва Фитнат като бърка някакви треви на котлона…., които страшно много димят, за да може да изкарат цялата негативна енергия на Езги от къщата на Йозгюр.

Севим подава на зълва си още един тиган и казва да направи още една доза. Фитнат поставя тревите в тигана и тръгва със Севим да кадят из стаите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мистър Грешен

„Мистър Грешен“ – ФИНАЛ скалъпен набързо

„Мистър Грешен“, еп. 42 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 41 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 40 - какво ще се случи

„Мистър Грешен“, еп. 39 - какво ще се случи