Актуално Други

Мишел Йео ще има собствен Стар Трек сериал

Добави коментар

Мишел Йео като капитан Филипа Георгиу официално ще е начело на собствен сериал спин-оф на Star Trek: Discovery.

Мишел Йео като капитан Филипа Георгиу официално ще е начело на собствен сериал спин-оф на Star Trek: Discovery.

 

Според Deadline, CBS All Access е започнал да разработва сериал с участието на Мишел Йео. 

 

Неозаглавената драма ще разгледа по-задълбочено Секция 31 на Звездния флот, сенчеста организация в рамките на Федерацията.

 

Добави описание


Секция 31 за първи път е представена в Стар Трек: Космическа станция 9, и потайната дивизия на Звездния флот традиционно се третира като антагонисти, а не като герои. Те са готови да огънат правилата по начин, който обикновено не се одобрява от Звездния флот, което вероятно означава, че Филипа Георгиу - безмилостен капитан, който произхожда от Огледалната Вселена - ще се бъде точно на мястото си.


Раздел 31 е подразделение за тайни операция на Звездния флот. Нещо което до момента не е разглеждано по-подробно в никой сериал на Стар Трек. Спин-офът на Star Trek: Discovery ще предостави такава възможност и ще даде на феновете нещо много уникално в рамките на франчайзинга.


За Мишел Йео, това е просто още едно голямо постижение в нейната вече дълга и успешна кариера. Тя е момиче от Бонд в Винаги ще има утре, показва бойните си умения в Тигър и дракон и на скоро се появи в хитът Crazy Rich Asians. Йео също ще се появи във втория сезон на Star Trek: Discovery. Йео каза следното в изявление за новия сериал


„Толкова съм развълнувана да продължа да разказвам тези богати истории на Стар Трек. Да бъда част от тази вселена и конкретно този герой е голяма радост за мен. Нямам търпение да видя къде ще отиде, определено вярвам, че ще отиде „където никоя жена никога преди не е ходила!“.

 

Добави описание

 

Това е само един от многото проекти за малкия екрана, които мрежата развила, когато става въпрос за Star Trek. Те също имат дългоочакваната сериал за капитан Пикард, където ще види завръщането на Патрик Стюарт, както и поредица от късометражни заглавия Short Treks и анимационен сериал Lower Decks.


CBS изглежда гледа на телевизионния сериал на Стар Трек като гарантиран успех.

 

"Моята цел е да има нещо Стар Трек през цялото време на All Access", каза шефът на CBS TV Studios Дейвид Стапф за Deadline.

 

Star Trek: Discovery може да се гледа в Netflix.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стар Трек

Новият Стар Трек сериал за Пикард започва снимки

Новият Стар Трек сериал за Пикард добавя нови лица към актьорския състав