Актуално Други

Новият Стар Трек сериал за Пикард добавя нови лица към актьорския състав

Добави коментар

Алисън Пил, Хари Тредауей и Иса Брионес се присъединяват към Патрик Стюарт в предстоящия сериал

Алисън Пил (Нюзрум), Хари Тредауей (Викторианска готика) и Иса Брионес (Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история) се присъединяват към Патрик Стюарт в предстоящия сериал на CBS All Access, който ще разглежда следващата глава в живота на капитан Жан-Люк Пикард.


Новият неозаглавен сериал в света на Стар Трек включва Стюарт, който ще се завърне в своята емблематична роля като Пикард, която той играе в продължение на седем сезона в Стар Трек: Следващото поколение. Пил, Тредауей и Брионес се присъединяват към вече обявените членове на актьорския състая - Сантяго Кабрера, Мишел Хърд и Евън Евагора.

 

Както и при останалите, не се разкриват подробности за героите Пил, Тредауей и Брионес.

 

Подробности за сюжетът се пазят в тайна, но създателят на Стар Трек: Дискавъри Алекс Курцман разкри през март, че ще бъде "съвсем различно шоу от Дискавъри". Той също спомена, че серияла ще бъде “много мислещ, психологически портрет по много начини… Нещата са се променили за Пикард и са го променили по някакъв начин, но все пак той все още е дълбоко и фундаментално Пикард”

 

Добави описание


Пил наскоро свърши снимките на сериала Devs за FX. Тя участва в номинирания за Оскар филм “Вице”. Съвсем наскоро Пил беше част от номинираната за Тони продукция - Three Tall Women. По телевизията наскоро тя беше видяна в Зловеща семейна история: Секта.

 

Добави описание

 

Тредауей наскоро завърши снимките на четвъртия сезон на Короната на Netflix. Преди това той се снима за два сезона заедно с Брендън Глийсън в сериала „Mr. Mercedes” на Дейвид Е. Кели. На големия екран, Тредауей участва в "Гринго", заедно с Джоел Еджъртън, Шарлиз Терон и Дейвид Ойелоу.

 

Добави описание


Актристата и певица Брионес наскоро приключи турне с мюзикъла Хамилтън. По телевизията Брионес се появи в Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история.


Х. Кулпепър ще режисира първите два епизода от поредицата, което я прави първата жена, която ръководи пилотния или дебютния епизод на сериал в поредицата Стар Трек в 53-годишната история на франчайза. Шоуто ще се излъчва по CBS All Access в Съединените щати и ще се разпространява едновременно на международно ниво от CBS Studios International.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стар Трек

Новият Стар Трек сериал за Пикард започва снимки

Мишел Йео ще има собствен Стар Трек сериал