Актуално В програмата

Министър Росен Плевнелиев e новият звезден репортер на Нова ТВ

Добави коментар

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев е новото лице на „Календар” в рубриката „Звезден репортер”.
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев е новото лице на „Календар” в рубриката „Звезден репортер”. Представянето му предстои следващата седмица.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев

В понеделник, не само за шега и за късмет, той ще ни срещне с коминочистач в действие. От покрива, край един от милионите градски комини, в звездния репортаж на Росен Плевнелиев ще научим защо е важно да ползваме услугите на коминочистача и пред какви предизвикателства са изправени днес малцината упражняващи тази професия в столицата.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев

Във вторник министърът ще потърси желания облик на столичния булевард „Витоша" през очите на минувачите. Идеите няма да останат само в неговата анкета - още топли-топли, той ще ги отнесе в кабинета на столичния кмет Йорданка Фандъкова...

Как да се предпазим от гръбначни изкривявания - на фона на стряскащата статистика, според която всеки трети ученик е застрашен от подобни проблеми. В  сряда звездният министър ще представи компетентните съвети на специалистите.

С гид или без, или какво трябва да имат предвид туристите, преди да вземат това решение при обиколката си на столицата. На какви „бисери" можете да попаднем в наръчниците за екскурзоводи и още за атракциите на големия град – в четвъртък.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев

Сезонът на ски намаленията дойде. На какви цени и какво търсят запалените скиори ще провери в петък звездният репортер на „Календар”. Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”