Актуално Търси се...

Мария Цънцарова в „Търси се”

Добави коментар

Мария Цънцарова за силата на журналистиката, любовта и семейството в „Търси се”

Топрепортерът на bTV - Мария Цънцарова, ще бъде специален гост в ток шоуто „Търси се“ тази неделя, 9 октомври. Как младостта и сериозната журналистика вървят ръка за ръка, какъв човек е в живота Мария и колко емоционална е тя – по традиция пред водещите Меги и Нели това ще споделят най-близките ѝ хора.

Първата изненада за нея ще бъде водещият на сутрешния блок по bTV – Антон Хекимян.

„Мария е от онези журналисти, които не просто държат микрофона, а непрекъснато задават въпроси. Тя е слънчева, усмихната и внася много ведрина в нашия екип“, споделя Антон.

Двамата с Мария делят едно бюро, а какви сантиментални спомени споделят – зрителите ще научат в предаването.

За първи път за любовта си към Мария ще разкаже нейният съпруг Симo. Оказва се, че двамата се познават още от деца, но се откриват едва когато той е студент във Варна, а тя в София.

„Възхищавам се на нейното постоянство и отдаденост към нещата, с които се е захванала. За нас всеки ден е специален без повод. Подкрепям я във всичко, което прави“, казва Симo.

Как е предложил брак на своята любима и защо веднага тя е изгубила годежния си пръстен – за първи път съпругът на Мария ще разкрие в „Търси се“.

„Имам желание да прекарваме повече време заедно, но ние толкова добре се познаваме, че той е част от мен. Рядко си казваме „Обичам те“, но всеки ден си го показваме и го усещаме“, в отговор споделя журналистката.

Водещите Меги и Нели ще отведат Мария и в родния ѝ град Карлово, където ще я срещнат с майка й Нина.

„Тя винаги намира време за нас. Толкова много обич има помежду ни. Най–любимите са ми моментите, в които тя си идва в Карлово и изкарваме повече време заедно“, споделя майката на разследващия репортер.

С много обич Мария също ще признае: „Майка ми е най-добрият човек, който познавам, защото търпи нелекия ми характер и ми дава цялата си любов“.

Какви ще бъдат другите изненади за нея и предизвикателства на най-близките ѝ хора зрителите на bTV ще научат в „Търси се“ тази неделя, от 11:00 часа.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Мария Цънцарова

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“

Топ репортерът на bTV Десислава Ризова с лична изповед в „Търси се...“