Сериали Драми

Манхатън трио

Добави коментар

Едно умно момиче, красивата ѝ по-голяма сестра и тяхната наскоро развела се майка напускат малък град в Ню Мексико в търсене на нов живот в Ню Йорк.Beautiful People 2005 / 2006 САЩ


сериен филм – 1-ри сезон, 16 епизода

В главните роли:  Дафни Зунига, Сара Форет, Тори Де Вито, Рики Мейб, Катлийн Монро, Джеймс Макафри и др.


Режисьори: Пат Уилямс, Крис Грисмар и др.

Сценаристи: Майкъл Рауч, Елизабет Дейвис и др.

 

Манхатън трио

Едно умно момиче, красивата ѝ по-голяма сестра и тяхната наскоро развела се майка напускат малък град в Ню Мексико в търсене на нов живот в Ню Йорк. След като баща им е избягал с непълнолетната си любовница, Софи и Керън Кър решават да сложат ново начало. Те убеждават майка си, Лин, че големият град има по нещо за всяка една от тях.

Софи е получила стипендия за престижна частна гимназия в Манхатан. Керън ще преследва мечтата си да стане манекенка, а Лин ще може да загърби болезнените спомени по несполучливия брак, опитвайки се да съживи амбицията си да стане моден дизайнер, която тя някога е изоставила, за да отгледа децата си. Семейство Кър пристигат в Ню Йорк, готови за нов живот в този уникален по същността си град, предлагащ много предизвикателства и възможности.

Манхатан. Тук живеят световно известни личности, крупни бизнесмени, дипломати, както и самомнителните представители на местния обществен елит, чиито деца учат в училище „Брайтън".

Когато Софи влиза в този свят, осъзнава, че не знае как да се вмести в живота на привилегированите си и кариеристично настроени съученици, наричани още „тузарите".

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Манхатън трио