Актуално В програмата

Макар и болна, ЕРИКА АДАМС извоюва ВТОРА ПОБЕДА в „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ“

Добави коментар

Втора победа извоюва пловдивското чудо Ерика Адамс по време на вчерашния първи четвъртфинал на „Големите надежди”.

Втора победа извоюва пловдивското чудо Ерика Адамс по време на вчерашния първи четвъртфинал на „Големите надежди”. Въпреки болното си гърло, тя изпълни блестящо песента на Уитни Хюстън „I Will Always Love You” и за втори път събра най-висок зрителски вот.

„Ти си истински герой”, коментира изпълнението ѝ Веселин Маринов, който не пропусна да отбележи, че има леки забележки към пеенето й, но след като разбра, че е болна, допълни „Дръж се и дано да имаш късмета да преминеш напред в предаването“. „Ти притежаваш нещо специално! Приковаваш вниманието на цялата публика върху себе си, а това е най-важното за един изпълнител, когато е на сцената“, бе коментарът на Дивна.

Гала Ботева

В първата четворка, която зрителите ще видят на предстоящите полуфинали се класира и адашката на водещата на „На кафе” – Гала Ботева от Севлиево. Ревностна фенка на Жана Бергендорф, малката дива си пожела да спечели „Големите надежди“, както направи нейната любимка във втория сезон на X Factor и сякаш това ѝ помогна да изпее по блестящ начин Simply The Best на Тина Търнър.

Радко Петков

„Тук излизат деца и правят световно известни песни на пух и прах, а ти с този рок маниер направо ни разби“, поощри я Любо. Първото кавалерско присъствие в звездната четворка е Радко Петков от Троян. Талантливият мачуган за втори път успя да остави без думи журито на „Големите надежди“ с изпълнението на песента „Душа“ на Диана Експрес . „Цял Троян трябва да се гордее с теб. Престъпление ще бъде, ако не станеш певец. Ти си уникален!“, развълнувано коментира Веселин Маринов, който вече имаше удоволствието да бъде на една сцена с голямата надежда на Троян. 

Лидия Стаматова

Изборът на журито вчера бе единодушен – Любо, Дивна и Веселин Маринов за първи път получиха право на глас и избраха напред в шоуто да продължи Лидия Стаматова от Бургас. С изключително зрялото си изпълнение на Set Fire To The Rain на Адел тя заслужи само позитивни коментари – Любо бе категоричен, че ако трябва да я подкрепя, той категорично ще го направи, Дивна коментира „Ти изяде тази песен”, а Веселин Маринов се присъедини към тях с коментара: „Ти направи едно уникално изпълнение”. Така младата надежда на Бургас се присъедини към първата талантлива четворка, която зрителите ще видят отново на полуфиналите.

Как ще изглежда следващата четворка, която ще продължи напред в шоуто и която ще излезе за втори път на сцената, ще разберем следващата сряда от 20.00 ч. по Нова.

„Големите надежди“ – четвъртфинали, 30 април, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ