Актуално В програмата

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Добави коментар

Ангел, Моисей и Марти Джи – дали това няма да се окаже следващият успешен рап тандем?

Ангел, Моисей и Марти Джи – дали това няма да се окаже следващият успешен рап тандем? Главните заподозрени в него са обявените само преди няколко дни за БГ Дует на 2014 Ангел и Моисей и рап надеждата от „Големите надежди” – Мартин Желев, когото зрителите на Нова ще видят за втори път в утрешния последен концерт от четвъртфиналната фаза на шоуто.

Оказа се, че тримата имат общо рап минало – Ангел и Моисей стават абсолютни фенове на артистичния Мартин, когото срещат на откриването на детски парти център и заедно с него изпълняват големия им хит „Знаеш ли кой видях“. Именно това парче му спечели и симпатиите при първата му поява на сцената на шоуто. Утре вечер той отново ще се представи с БГ хип-хоп парче – този път на Део, Лео, Рафи и Играта „4D”.

„Стискаме му палци за утре вечер – гледахме първото участие на Марти Джи в „Големите надежди“ и направо ни разби с изпълнението си. Сигурни сме, че утре отново ще се справи страхотно и дори сериозно се замисляме за едно трио – Ангел, Моисей и Марти Джи”, коментират Ангел и Моисей.

Освен хип-хоп, утре вечер на сцената на предаването ще чуем още опера, рок и един от най-емблематичните хитове на Веселин Маринов.

Големите надежди

12-годишният Калоян Вешков от Козлудуй е подготвил изненада за обичания от цяла България певец и член на журито на „Големите надежди“. Андреа Бочели и Guns n' Roses ще звучат в изпълнение на малките таланти от последнатата десятка в четвъртфиналната фаза, които утре, точно в 20.00 ч., ще се борят да продължат напред към полуфиналите на шоуто. Сред големите надежди в последния концерт преди полуфиналите ще излязат още малкият рокаджия Радослав Димитров от Аксаково, който предизвика истински взрив с перфектно изпълнение на „Черната овца“ на „Ахат“ и мечтаещият да създаде холограмен изкуствен интелект Павел Матеев, който ще изпълни песен на големия Андреа Бочели.

Кои ще са последните четири таланта, които ще продължат напред към полуфиналите, когато състезанието ще навлезе в още по-решителната си фаза, предстои да видим утре, 14 май в „Големите надежди” по Нова.

„Големите надежди” – утре вечер, 14 май, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ

Какво ще гледаме по Нова – 1 - 6 май