Актуално В програмата

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Добави коментар

Легендарните музиканти от ФСБ стискат палци на талантливата Гала Ботева в първия полуфинал на „Големите надежди“ по Нова.

Легендарните музиканти от ФСБ стискат палци на талантливата Гала Ботева в първия полуфинал на „Големите надежди“ по Нова.  Оказа се, че още с първото си изпълнение на песента „Високо“ в шоуто, малката дива е спечелила сърцата и безрезервната подкрепа на българските рокаджии.     

„Когато чухме за първи път малката Гала – не можахме да повярваме, че толкова крехко и малко момиче може да изпълни тази голяма песен. Много се радваме, че е избрала наша песен за представянето си в предаването и силно ѝ стискаме палци за утре вечер“, коментират музикантите от ФСБ, които усилено се подготвят за предстоящия им концерт в Благоевград, по случай деня на славянската писменост и българската култура – 24 май.

Самата Гала развълнувано сподели, че вече е имала честта да се срещне с Иван Лечев. На поп-рок фестивала в Несебър, малката дива от Севлиево печели първа награда, а в журито е именно легендарният български фронтмен.

„Най-ценната ми награда е именно от този фестивал – спомням си, че в журито беше Иван Лечев и много се вълнувах, че ще пея точно пред него“, сподели Гала.  

Още българска музика ще чуят зрителите на Нова, утре вечер, 21 май, точно в 20:00 ч., когато първите шест полуфиналисти се завърнат на сцената на „Големите надежди“.

В полуфиналната фаза на предаването, когато силите са изравнени, а надпреварата – още по-оспорвана, малките таланти ще изпълнят по две песни – една българска и една чуждоезична.

Голямата пловдивска надежда Ерика Адамс, която вече два пъти спечели най-висок зрителски вот, ще изненада музикалния продуцент на предаването Дони с негова песен, а стипендиантът на фондация „Димитър Бербатов“ – Александър Танев ще ни върне назад в годините, когато „рок енд ролът беше млад“. Песни на  Лили Иванова, Паша Христова, Кристина Агилера и Бионсе са част от репертоара на талантливите мачугани, които утре вечер ще се борят да продължат по пътя на славата и големия финал на шоуто.

Как ще се предствят големите надежди на България в първия полуфинален концерт и кои изпълнения ще грабнат сърцата на публиката и журито, предстои да видим утре, 21 май в „Големите надежди” по Нова.

„Големите надежди” – утре вечер, 21 май, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ

Какво ще гледаме по Нова – 1 - 6 май