Актуално Какво ще се случи...

Любовната афера на Рангел и Петканова излиза наяве в „Столичани в повече“ по bTV

Добави коментар

Втори епизод на хитовата комедийна драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 2 октомври от 21.30 часа по bTV, ще предложи на зрителите поредната доза забавление.

Втори епизод на хитовата комедийна драма „Столичани в повече”, която ще се излъчи на 2 октомври от 21.30 часа по bTV, ще предложи на зрителите поредната доза забавление. В центъра на събитията ще са Чеканови. Рангел е задържан на влиза с взлом в Министерски съвет, а тефтерчето, което се опитва да измъкне от там – конфискувано. Следва разпит в кабинета на Прокурора, който завършва с „изяждане” на ценната информация в него. 

 

Добави описание

 

Но това не решава проблемите на Рангел. Предизвикана от журналистка Лили Петканова изпуска нервите си и признава, че между нея и министър-председателя все пак има любовна афера. Гълъбина научава новината последна, но бързо решава каква тактика да предприеме към изневерилия съпруг.

 

Славка и Йордан

Славка и Йордан

 

Славка и Йордан продължават с опитите да се сдобрят с дъщеря си Яна. Те канят на среща нейната близка приятелка Диди, от която разбират, че те въобще не познават своето момиче, а пропастта между поколенията е огромна и може би трудно преодолима.

Отец Григорий не спира да работи усърдно. Той продължава да прави опити да разговаря с младите и да ги привлече към Църквата. Единственият успех, обаче, който реализира е с 5 литрова бутилка вино.

 

Добави описание

 

И младите братя Лютови също се борят с проблемите си. Андрей и Елеонора, които вече живеят заедно, правят планове как да стопят ледовете с Пепи и Камелия, а Спас решава да рискува и да поиска по-висока сума от Каролина за ресторанта си.

 

Добави описание

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“