Актуално Търси се...

Коста Цонев в „Търси се”- тази неделя от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

За първи път пред зрителите на bTV Коста Цонев откровено ще сподели как живее в момента, как се възстановя след болестта и какво го радва на този етап от живота му.
Тази неделя, 30 октомври, от 11:00 часа в „Търси се” специален гост ще бъде големият български актьор – Коста Цонев. За първи път пред зрителите на bTV той откровено ще сподели как живее в момента, как се възстановя след болестта и какво го радва на този етап от живота му.

Коста Цонев  в „Търси се”-Първата изненада, която ще му отправят Меги и Нели, е още едно от вечните имена на театъра  - актрисата Татяна Лолова. „Той е голям мъж. За него винаги е било въпрос на мъжка чест да защити приятелите си.”, разказва тя. Звездата на българското кино и театрална сцена ще отправи към своя колега най-важното предизвикателство – да проходи отново. Дали ще се справи, големият актьор ще покаже още в „Търси се” по bTV.

Най-вълнуваща ще бъде изповедта на съпругата на Коста Цонев – Ели, с която са заедно вече 29 години.
Тя се влюбва в актьора още когато е на 12-13 години. „Мечтаех си това да е мъжът на живота ми. И стана така, че с годините съдбата изпълни тази моя мечта”, разказва Ели. Тя ще сподели за тайни им срещи в различни градове, развода, голямата любов, която имат и до днес и за най-трудния им период заедно - болестта на Коста Цонев.

Коста Цонев  в „Търси се”-


Меги и Нели ще срещнат актьора и с неговия син – Димитър Цонев. „Винаги е бил строг баща и това ме караше да не споделям  с него. Много сме се карали и продължаваме, много спорим, защото сме различни като характери”, споделя журналиста. Той ще върне баща си към една от култовите му роли във филма „Баща ми бояджията” и ще го предизвика да изпее песента „Темпо, темпо”. В „Търси се” Коста ще се срещне и със своята внучка – Деси Цонева и правнука си Янчо, с когото за съжаление се виждат рядко.

Коста Цонев  в „Търси се”-

Към портрета на актьора ще се включи и министърът на културата – Вежди Рашидов, който е един от най-близките му приятели от дълги години. „Аз благодаря на Бога, че имам Коста като добър приятел. Коста е един урок за мен и едновременно с това един странен самотник. Приятелството ни премина в остойностяване на един живот”, с огромен респект ще сподели Вежди Рашидов. Той ще провокира своя стар приятел да се върне към най-голямата си роля – на Дон Кихот. Дали ще успее да се превъплъти и да се върне към тази култова роля Коста Цонев – зрителите на bTV ще видят тази неделя в „Търси се” от 11:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“