Лица Актьори

Колко взимат актьорите от сериала “Теория за Големия взрив“?

Добави коментар

Сериалът „Теорията за Големия взрив“ може и да е едни от най-популярните в международния ефир, но е и един от най-скъпите.

Сериалът „Теорията за Големия взрив“ може и да е едни от най-популярните в международния ефир, но е и един от най-скъпите.

Днес, започвайки 11-ия си сезон, с 12-ия вече потвърден, „Теорията за Големия взрив“ има голяма група от всеотдайни фенове, която твърди, че заплатите на звездите си заслужават.

Колко взимат актьорите от „Теорията за големия взрив“?

Отговорът може да ви изненада.

Още през 2014 г., Калей Куоко, Джим Парсънс и Джони Галеки, които са в ролите на Пени, Шелдън и Ленард, предоговориха своите договори, за да увеличат заплатата си до огромните 1 милион долара на епизод. Актьорите от сериала „Приятели“ получаваха същата сума за последният си сезон.

Теория за Големия взрив

Куоко, Парсънс и Галеки, обаче се съгласиха да намалят заплатата си, за да могат да се увеличат заплатите на техните колеги, главно Мелиса Раух и Майим Билик. Така че от 11 сезон нататък, триото ще бъде получава по 900,000 долара на епизод. С 22 епизода в сезон това прави  20 милиона долара на сезон.

Теория за Големия взрив

Кунал Наяр и Саймън Хелбърг (в ролите на Радж и Хауърд), никога не са получавали заплати на равно с Куоко, Парсънс и Галеки но и техните заплати не са за пренебрегване. За сезоните 8 и 9 се говореше, че са взели по 750,000 долара на епизод. За сезон 10 и те получиха по 1 милион долара на епизод, но също така се съгласили на по-ниска заплата в бъдеще и сега вземат по 900 000 долара на епизод.

Теория за Големия взрив

Мелиса Рауч и Майъм Биалик

Мелиса Рауч и Майъм Биалик не стават част от редовния актьорски състав на сериали до сезон 4, така че се очаква, че те няма да получат същата заплата като Куоко, Парсънс, Галеки, Наяр и Хелбърг. Говореше се, че преди сезон 7 те вземат по 60,000 долара на епизод. Това постепенно се увеличи до 100,000 долара на епизод. За сезон 11 и нататък се очаква те да получат огромно увеличение на заплатите, главно благодарение на своите колеги, които приеха техните заплати да бъдат намалени. Това ще увеличи заплатата на Рауч и Биалик  до 450-500 000 долара на епизод.

Теория за Големия взрив

CBS, създателя на сериала „Теорията за Големия взрив“,  харчи по 7 милиона долара на епизод и това е само за заплатата на главните герои. Добавете в производствените разходи, заплатите за писателите, продуцентите, режисьорите и т.н., и е лесно да се разбере защо сериала е един от най-скъпите в света.

Според вас, дали си струва?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Теория за Големия взрив

Премиера: Сезон 8 – 9 на сериала "Теория за големия взрив" от 14 януари

„Досиетата Грим”, „Теория за големия взрив” и „Пожарникарите от Чикаго” с премиерни сезони по Diema

Сериалът "Теория за големия взрив" ще донесе милиони на актьорите

10 популярни сериала за маниаци

Най-сваляният сериал за 2013 е "Игра на тронове"