Актуално В програмата

Кой ще обитава Резиденцията, Стопанството и Дивата река в “Игри на волята"

Добави коментар

Тежки битки ще определят кой ще обитава Резиденцията, Дивата река и Стопанството в трети сезон на “Игри на волята: България”

Битките за територии отново ще са сред най-важните за племената

И в трети сезон на най-екстремното риалити в ефира на NOVA “Игри на волята: България” племената ще имат възможността да обитават три различни локации. В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си, в което да пребивават една седмица – Резиденцията, Стопанството или Дивата река.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Резиндецията

Резиндецията

Победителите в териториалната битка ще разполагат с луксозна къща на българското Черноморие. Тя включва три етажа, шест спални, лятна кухня в средиземноморски стил, барбекю, басейн, сауна и предлага несравнима гледка към морето, разказа Николай Василковски за “Събуди се”. Те ще разполагат с всички удобства. В рамките на седем дни племето ще се наслади на изобилие от храна и комфортен дом, в който ще могат да възстановяват силите си след тежките битки.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Стопанството
Стопанството

И в трети сезон на “Игри на волята: България” племето, заело втора позиция на териториалните битки, ще се настани в Стопанството. В полите на Странджа планина участниците ще се грижат за животни и голяма овощна градина. Те ще имат покрив над главите си, но ще трябва с труд и всеотдайност да изкарат прехраната си.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Дивата река
Дивата река

Пред най-трудното предизвикателство в най-екстремното реалити предаване в българския ефир ще се изправи племето, което загуби териториалната битка на Арената.

“Храната е оскъдна и зависи от това какво успеят да си намерят”, обобщава продуцентът на предаването Витомир Саръиванов. Дивата река ще очаква третото племе, което ще бъде изправено пред най-тежкото предизвикателство да оцелее без храна и подслон. Макар да е изключително красиво и живописно, мястото, в което загубилото племе ще пребивава, се отличава с изключително сурови условия. Единството, на което могат да разчитат, е собствената им воля.

И тази година локациите, за които ще се борят участниците, ще разкрият красотата на южното ни Черноморие. Зрителите ще могат да се насладят на природните богатства на България. Претендентите за голямата награда вече се борят за най-добрата територия, а феновете на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да проследят всички битки от септември.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Започнаха снимките на трети сезон на „Игри на волята: България“

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

Екатерина и Йоанна елиминираха Тодор в „Игри на волята: България”

Чудомир отпадна на крачка от финала в „Игри на волята: България”

Директна елиминация в капитанската битка отстрани Любомир от „Игри на волята: България”