Лица За звездите

Къванч Татлъту с восъчна фигура в Музея на мадам Тюсо

Добави коментар

От 28 ноември 2016 Къванч Татлъту има фигура от восък в Музея на мадам Тюсо в Истанбул и тя се радва на широк интерес.

От 28 ноември Къванч Татлъту има фигура от восък в Музея на мадам Тюсо в Истанбул и тя се радва на широк интерес.

Най-високоплатеният турски актьор Къванч Татлъту е седнал на диванче, облечен както винаги със стил с тъмен панталон, светлосиня риза и елек, а до него се снимат непознати хора.

За създаването на восъчната фигура актьорът трябва търпеливо да стои няколко часа, докато специалистите от музея вземат всичките му мерки.

Първо стои прав, за да измерят височината му, после разперва ръце, а след това сяда на диван, докато внимателно изучават всички гънки по лицето му. Сравняват с кичур коса какъв е цветът на веждите и миглите му. Накрая се вглеждат и в голямата татуировка над лакътя на дясната му ръка, а всичко това е запечатано във видео, което се върти във фейсбук.

Къванч Татлъту

Восъчната фигура на Къванч Татлъту е една от 55-те в новооткрития Музей на мадам Тюсо в Истанбул, пише 24 часа. В него посетителите могат да видят отблизо колеги на Къванч като екранната му партньорка от “Забраненият плод” Берен Саат, но и световни звезди като Мадона, Стив Джобс, Джони Деп. В музея има и восъчна фигура на основателя на модерната турска държава Кемал Ататюрк.

Къванч Татлъту отдавна се радва на голяма популярност не само в страната си. Според турски медии арабски шейх му платил 200 000 долара, за да е с него и приятелите му в новогодишната вечер в Дубай. Това няма да е първото му гостуване в далечната страна, където актьорът винаги е посрещан като звезда.

“Дързост и красота”.

След голяма пауза Къванч Татлъту се завърна на малкия екран, и отново с главна роля - в новия сериал “Дързост и красота”. В него актьорът е Джесур (името означава дързък, смел). Той си купува земя в село, в което някога е живяло семейството му. И неслучайно - той иска да отмъсти на богаташа, който е виновен за смъртта на баща му.

“Дързост и красота”.

“Дързост и красота”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къванч Татлъту

Берен Саат и Къванч Татлъту - заслужава ли си да гледате новия им филм?

Берен Саат и Къванч Татлъту отново заедно след 15 години

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“