Актуално Други

Берен Саат и Къванч Татлъту - заслужава ли си да гледате новия им филм?

Добави коментар

Световна премиера! Берен Саат и Къванч Татлътуг отново се събраха на екрана след 15 години! Филмът „Last Call for Istanbul /Последно повикване за Истанбул“ стартира на 24 ноември по Netflix. Заслужава ли си да гледате новия им филм?

© Netflix

Можем да кажем, че сезонът на любовта започна с премиерата на филма „Last Call for Istanbul /Последно повикване за Истанбул“ на 24 ноември по Netflix.Берен Саат и Къванч Татлътуг , които се превърнаха в любими актьори на милиони зрители по света с участието си в сериала „Забраненият плод / Aşk-ı Memnu",, отново завладяват сърцата им.

© Netflix

Филмът „Last Call for Istanbul /Последно повикване за Истанбул“ започва с неочаквана среща на летището в Ню Йорк. Серин, млада жена от Истанбул, губи своя яркожълт куфар, който случайно е взет от собственика на магазин за сувенири. Мехмет, който също се намира на летището, се съгласява да помогне на красивата непозната, докато си върне багажа.

© Netflix

Обстоятелствата са такива, че човекът, който е взел куфара, ще го върне едва на следващия ден. На Серин не ѝ остава нищо друго, освен да се настани в хотел и да чака. Мехмет решава да не я оставя сама в тази ситуация и се регистрира в същия хотел, за да помогне, ако багажът не бъде върнат. За да мине по някакъв начин вечерта, Мехмет предлага да изпият по едно питие в бара….

„Когато я видях за пръв път, почувствах нещо странно... Отначало замръзнах на място, а след това един вътрешен глас ми каза: "Мехмет, това е правилното момиче, това е твоята съдба!“

В хода на филма двамата герои се влюбват един в друг, но трябва да се изправят пред редица предизвикателства, включително различните си културни и морални ценности.

Филмът е изпълнен с красиви пейзажи и романтични сцени. Една от най-запомнящите се сцени е тази, в която Серин и Мехмет танцуват на брега на океана.

Филмът включва няколко сцени, които пренасят зрителите в миналото, в 60-те години на миналия век. Тези сцени са стилно пресъздадени и създават усещане за носталгия.

Сюжетът на филма „Last Call for Istanbul /Последно повикване за Истанбул“ е изпълнен с обрати и неочаквани моменти. Това го прави свеж и интригуващ. Наблюдавайки събитията, които се случват с героите, зрителят автоматично си създава една реалност. НО, след около час се оказва, че сценаристите са подготвили непредвидим обрат! Изненаданият зрител, започва да си спомня реплики и действията на героите отново... Във втората половина, събитията и героите ще ги видите в съвсем различна светлина!

Завръщането на Берен Саат и Киванч Татлътуг на екрана е истински 
подарък за феновете им. Актьорите отново демонстрират своята химия и 
талант.
Завръщането на Берен Саат и Киванч Татлътуг на екрана е истински подарък за феновете им. Актьорите отново демонстрират своята химия и талант.
© Netflix
© Netflix
„Животът е твърде кратък за връзка без любов“, казва един от героите във филма.

И тази фраза резюмира основната тема на филма – колко е важна любовта в живота на всеки човек. Всъщност филмът разкрива една много важна тема в семейните отношения, или по-скоро да кажем проблемите, като цяло, във всички отношения на хората. На много хора е познат проблемът с недоизказаността, с премълчаването, когато единият от партньорите премълчава нещо, като си мисли, че така нещата стават по-добри, или пък от страх да не загуби партньора си. И в крайна сметка хората се губят един друг именно защото не са седнали и не са поговорили навреме.

Замисълът на филма е много готин, има над какво да се замислите, така че си заслужава да го гледате.


  • „Last Call for Istanbul “ може да гледате само по Netflix
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Берен Саат , Къванч Татлъту , Netflix , Last Call for Istanbul

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?