Лица Актьори

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug)

Има много коментари

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug)се превръща в звезда с главната роля в сериала "Перла". Мнозина го определят като Брад Пит на Близкия Изток.

© instagram

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug )Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug)

Жените от целия арабски свят са си загубили ума по Къванч Татлъту.

Още от първия път откакто го виждат на телевизионния екран в ролята на Мехмет в турския сериал Перла през януари 2005. Той се излъчва 2 години и половина и се следи с огромен интерес в целия Близък изток - от бежанските лагери в Ивицата Газа до богаташките имения в Рияд.

Само в Саудитска Арабия драматичната любов между Мехмет и неговата Гюмюш (или Инджи, както я знаем в България) се следи редовно от около 4 млн. души. Последният епизод на сериала пък е гледан от близо 85 млн. зрители в арабския свят - абсолютен рекорд за този регион.

Но този небивал интерес далече не е предизвикан само от впечатляващия външен вид на Къванч Татлъту , заради които медиите в родната му Турция му дадоха прозвището „Брад Пит на Близкия изток".

„Основното, което показва сериалът, е, че има мюсюлмани, които живеят различно - казва Къванч. - Моят герой - Мехмет не очаква подчинение от съпругата си, а точно обратното - изпитва към нея огромно уважение и любов."

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug )

Къванч Татлъту e роден на 27 октомври 1983 година в Адана - Южна Турция. Той е едно от петте деца в семейството му. Учил е в частна гимназия, където се е изявявал като много добър баскетболист. След това семейството му заминава за Истанбул, защото баща му се нуждае от медицинско лечение. Там той се записва в баскетболния клуб Ulkerspor.

Баща му искал Къванч да стане актьор, но неговите планове били да прави кариера на спортист. Все пак мечтата на баща му се сбъднала.

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug ) като модел

Къванч Татлъту започва кариерата си като фотомодел, след като майка му изпраща негови снимки в известна модна агенция. През октомври 2001 г. печели наградата "Най-добър модел" на световно модно ревю. Оттогава работи като професионален модел и актьор.

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug ) в ролята на Мехмед в сериала

Къванч Татлъту се превръща в звезда през 2005 г. с главната роля в сериала "Перла". С ролята на Мехмет става популярен в целия арабски свят. Следват роли в други сериали, превърнали се в хитове.

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug ) с  Мис Свят 2002 Азра Акин.

Азра Акин и Къванч Татлъту

Какво друго знаем за него?

  • Зодия Скорпион
  • Има сини очи и руса коса.
  • 6 годшна връзка с Мис Свят 2002 Азра Акин.
  • За пръв път се влюбва на 13 години.
  • През 2002 г. Къванч Татлъту е избран за най-добър модел на планетата на конкурс, проведен на Хавайските острови.

Къванч Татлъту за себе си

Къванч Татлъту (Kivanc Tatlitug)„Господ ми е дал добра опаков­ка, но тя не е най-важното нещо за мен. Искам да ме ценят не заради красотата, а заради таланта ми. И ра­ботя за това всеки ден. На 25 съм и имам да уча още много.“

Харесвам естествени жени, такива, които имат самочувствие за външния си вид, но не държат да изпъкват с него, а залагат на други качества. „

„Винаги съм бил моногамен. Предпочитам да бъда с една жена и да я обичам, отколкото всеки ден да съм с различна. Няма какво да доказвам.“ (по повод 6 годшната му връзка с Мис Свят 2002 Азра Акин)

Умерено ревнив съм. Нормално е човек да проявява ревност от време на време. Обратното означава, че не държи достатъчно на другия.“

Избягвам нощните заведения, защото не искам да присъствам по страниците на клюкарските списания. Предпочитам да се събирам с приятели на места, където няма камери. Така е по-здравословно. „
Филмография:

  • Перла - Gümüş (2005-2007)
  • Amerikalılar Karadeniz'de 2 (2006)
  • Любов и отмъщение - Menekşe ile Halil (2007-2008)
  • Забранена любов - Aşk-ı Memnu (2008-)
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Север Юг , Перла сериал , Перла , Къванч Татлъту

Берен Саат и Къванч Татлъту - заслужава ли си да гледате новия им филм?

Берен Саат и Къванч Татлъту отново заедно след 15 години

Първи трейлър на новия сериал на Къванч Татлъту

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“