Архив VIP Dance

Какво мислят участниците във VIP Dance един за друг

Добави коментар

Какво мислят участниците във VIP Dance един за друг. Солови изпълнения на всяка от звездите и формации от по два отбора в понеделник
Солови изпълнения на всяка от звездите и формации от по два отбора в понеделник

Един срещу друг утре ще се изправят звездите във VIP Dance в понеделник. В решаващата седмица преди финалите на танцувалното шоу зрителите ще видят солово изпълнение на всеки от тях. Така по желание на самите звезди, на танцувалната арена те ще покажат своите възможности без опората на своите „патериците” – професионалните танцьори, и ще се сърдят единствено на себе си за допуснатите грешки. Наистина ли гимнастичките са по-добри танцьорки от останалите участници в шоуто или усетът за ритъм и артистичност са по-изразени при Райна, Мария и Кристина, ще преценят журито и зрителите след техните изпълнения утре вечер.

Райна и Фери


Изненадите в понеделник не приключват до тук. Освен солови изпълнения, участниците във VIP Dance имат и друга тежка задача. Зрителите ще видят изпълнения от формации, сформирани от по два отбора или с други думи казано ансамбли от по осем човека.

Тереза и Данчо


Така в общ танц на сцената трябва да се появят конкуриращите се отбори, всеки от които с амбиции за спечелването на титлата. Анелия и Ники ще танцуват с отбора на Тереза и Данчо, Райна и Фери с Крум и Симона, а отборът на Мария и Боби ще се превърне в едно цяло с Деян и Кристина.

Крум и Симона


Има ли зависти, интриги и какво мислят един за друг отборите, зрителите ще научат утре вечер от специалните интервюта.

Анелия и Ники


Ще изнерви ли Анелия Тереза Маринова със заявлението, че тя е по-добрата танцьорка между двете или признанието на Тереза, че я превъзхожда с артистичност ще налее масло в огъня. Като „стадо лъвове” описва Ники Сотиров двата отбора. С добавката, че техния отбор, обаче е „по-изгладнял”, той ясно дава заявка за амбицията и решителността, с която те ще се борят за титлата.

Ще се лее ли кръв, ако отборите на Райна и Симона се срещнат на финала на VIP Dance и с какво Райна смята, че превъзхожда Симона ще разберем утре вечер.

И докато отборите със зъби и нокти се борят да защитят честта си, Орлин ще разгърне на танцувалната арена и своя певчески талант.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance