Актуално България търси талант

Журито прави номера на екипа в шоуто „България търси талант”

Добави коментар

Мария Силвестър окупирана от фенове по време на шоуто „България търси талант”.

Вчера bTV излъчи последната полуфинална надпревара в шоуто „България търси талант”. Стотиците зрители в препълнената зала проследиха събитията на сцената, но се възползваха от една от последните възможности да се снимат с членовете на журито и да вземат автографи от тях.

Най-потърпевша обаче се оказа водещата Мария Силвестър, която във всяка една рекламна пауза бе заобикаляна от тълпи почитатели, което доведе и до леко неудобство за екипа на шоуто. Желанието на деца от публиката да се снимат с неповторимата Мария доведе до ситуация, в която в края на шоуто водещата не успя да излезе навреме на сцената. Всичко това бе прието с усмивка от екипа и най-вече от журито, които също стават „жертви” на своите фенове по време на живите предавания.

Ваня и Асен

Доброто настроение за пореден път бе обхванало Ваня, Есил, Любо и Асен, които не спряха да си правят шеги за сметка на екипа по време на почивките.

Ваня и Любо вече по традиция започнаха да натискат хиксовете в рекламните паузи, за да стряскат екипа и да проверяват тяхната бдителност, а Асен продължи да изпробва по колко различни начина може да се натиска червеният бутон. Засега той има най-голяма успеваемост с глава, въпреки че в употреба до този момент са влезли почти всички части от тялото му. Есил Дюран пък за пореден път организира selfie фотосесия.    

Последният полуфинал на „България търси талант” мина под знака на деца с необикновени таланти.

Джулио Илиев

В него участие взеха 5 годишната Магдалена Димитрова, необикновено любознателният Джулио Илиев, за когото зрителите на Преди обед са събрали до този момент над 730 книги, малката жонгльорка Ани Иванова и танцьорът, който отправи своето предизвикателство към финалистите Мурад и Бехайдин - Димчо Мадамлиев.

Димчо Мадамлиев.

Изпълненията на младите надежди - старозагорецът Николай Димов и любовния дует ПМ разочароваха журито, но не и публиката. Прекрасно се справиха обаче фрийстайл триото Марио, Антон и Георги, гласовете на момичетата от вокална формация Сидера, децата от денс формация CREATORS, които още от кастингите са фаворити на публиката и огнена формация Феникс, които и този път подпалиха сцената на шоуто, но не буквално.

Исус Ангелов

За да подкрепи капитан Guthbert Joseph зад сцената на шоуто пък дойде един от най-атрактивните участници – Исус Ангелов. За да си свери часовника сред зрителите бе и финалистът Бехайдин Симеонов. 

Кои от талантите ще се присъединят към финалистите в шоуто и ще се борят за голямата награда от 60 000 лв. и  титлата „Талант на България”, ще стане ясно в четвъртък, 22 май от 21.30ч., когато освен участниците на сцената ще се качат и обичаните Революция Z. В понеделник, 26 май, bTV ще излъчи и голеият финал на третия сезон на „България търси талант”.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя