Актуално В програмата

„Животът е прекрасен с Лео” - нова рубрика в „Преди обед”

Добави коментар

Седмичната рубрика „Животът е прекрасен с Лео” стартира в „Преди обед” на 5 декември по bTV

Корифеят на италианската кухня в България - Лео Бианки стартира седмична рубрика за храната като приключение „Животът е прекрасен с Лео” на 5 декември в „Преди обед“.

Всяка сряда зрителите на bTV ще стават свидетели на цветно, артистично и емоционално пътуване из културни, кулинарни и географски традиции. Доказаният ресторантьор с повече от 25 години успешен бизнес и два собствени ресторанта ще започне приключение, в което основно е удоволствието от споделената храна и приготвянето й, намирането на качествени продукти и любопитни факти за мястото, на което гостува.

Първа спирка на „Животът е прекрасен с Лео” е родината на кулинаря - Катания. В италианския град и първи дом на Лео, екипът на „Преди обед“ ще се срещне с фамилията му, в която всеки има отношение към храната. В това връщане към корените зрителите на bTV ще разберат как се е родил неговият интерес към готвенето, как се променя и развива през годините.

Покрай храната, Лео ще дава любопитна информация за местата, навиците, традициите и спецификите на различните региони в Италия. Той ще посети ресторанти, бистра, кафенета и пазари, ще представи интересни личности и ще готви с тях. В своята рубрика Лео ще покаже на зрителите, че здравословната храна е вкусна и ще даде ценни съвети за начините на приготвянето и сервирането й. Лео ще даде пълната палитра на възможнстите за удоволствието, което можем да си доставим чрез храната във всичките ѝ варианти - от гурме кухнята на най-скъпите ресторанти до бързи начини за приготвяне на храна и културата на уличните деликатеси.

„Животът е прекрасен с Лео”

„Уникалното за рубриката е, че зрителите ще видят едно пътуванте, спецификите на кухнята по света, с автентичните продукти и емоции. Ще чуят неразказвани истории, ще научат такива, които изглеждат общо достъпни, но никой от нас всъщност не знае. Зрителите на „Преди обед“ по bTV ще видят разликите в пазаруването, посрещането и разнообразието на вкусове в другите държави“, каза Лео Бианки в студиота на „Преди обед“.

„Лео познава местата, които не биха влезли в маршрута на един турист. Познава хората и съставките, богатството на асортимента за всеки вкус и джоб. Това е едно пътешествие и обмен на идеи, а комбинацията с най-подходящите напитки и атмосфера, прави приключението полезно и приятно за всички. В допълнение, Лео ще даде и обобщение за това как можем да приготвим дадено ястие в домашни условия“, коментира творческият директор на „Преди обед“ по bTV Георги Тошев.

Какви са навиците на италианските домакини, като какъв познават Лео неговите сънародници и защо кулинарят е настаняван на мястото на Берлускони, зрителите ще разберат от 5 декември в „Преди обед“ по bTV. 

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преди обед , Животът е прекрасен с Лео

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

Много смях и вдъхновяващи истории в празничните издания на "Преди обед"

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година

Чаровната Рая Пеева се присъединява към тандема Деси Стоянова и Сашо Кадиев

„Преди обед“ с разказ отвътре за напрегнатото ежедневие на спешните медици у нас