Актуално В програмата

Нов час и изненади в новия сезон на „Извън новините” с Ани Салич

Добави коментар

БГ звездите гостуват на Ани Салич в новия сезон на „Извън новините” – вече с нов час по Нова

Доайенът на българската антарктическа програма Христо Пимпирев открива първия епизод – днес от 14.30 ч.

В ново студио, където е донесла любими свои вещи и книги, водещата ще посреща актьори, певци, спортисти и учени, за да разкрие какъв е техният живот наистина. С малката си камера и техните видео дневници те отново ще допускат нея и зрителите в своя личен свят.

„Можеш ли” – това е името на новата рубрика, в която известните ще влизат за кратко в живота на обикновените хора и ще се озовават в напълно нови и непознати за тях роли.  Изненади ще има и за зрителите – в другата нова рубрика „Знаеш ли”. Тук те ще стават пълноправни участници и ще „влизат” в студиото на „Извън новините”. На официалната Facebook страница на предаването феновете ще могат да задават предварително своите въпроси към бъдещите герои, както и да отправят специално видео обръщение, което Ани Салич ще показва на гостите си в ефира на Нова телевизия.

В рубриката "Помниш ли" известните ще се връщат години назад, за да разкажат любопитни случки от живота си. Като например, как мъжът на Ани Цолова ударил чисто новата ѝ кола, а тя се смяла през цялото време, или как Калин Сърменов играел стоически на сцената, борейки се с тежък летен вирус. Какви са известните в кухнята или на сцената, какво си спомнят за миналото и как планират бъдещето си – отговорите зрителите ще научават в „Извън новините”.

Първият гост, който ще прекрачи прага на студиото, днес от 14.30 ч., е проф. Христо Пимпирев. Той ще ни заведе на гости до българската база на Южния полюс и ще разкаже за последните открития на българските учени на Антарктида. Как се залепя счупено чене на световноизвестна писателка с канакулит и защо Роузи Томас, гостувала на българската база, написва бестселър след цялото това приключение. Изненада в студиото ще бъдат хора, превърнали се в истински съмишленици на антарктическата идея като Соломон Паси и Лидия Шулева.

Едно истинско околосветско пътешествие с вечния приключенец проф. Христо Пимпирев – днес, от 14.30 ч. в „Извън новините” с Ани Салич по Нова.

„Извън новините” – всяка неделя, 14.30 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Извън новините , Ани Салич

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Галена Великова в „Извън новините”: „Щастието е усмивката на дъщеря ми”

Маги Малеева в „Извън новините”: „Обичах травмите си”

Къци като Тодор Живков в „Извън новините”

Орлин Горанов излиза в открито море в „Извън новините”