Актуално В програмата

Маги Малеева в „Извън новините”: „Обичах травмите си”

Добави коментар

„Обичах травмите си, защото те ми даваха право да не бъда перфектна”, това ще признае една от легендите ни в тениса в „Извън новините” тази неделя.

„Обичах травмите си, защото те ми даваха право да не бъда перфектна”, това ще признае една от легендите ни в тениса в „Извън новините” тази неделя.

Четвъртата в света Маги Малеева e побеждавала Винъс Уилямс, Анна Курникова, Мартина Хингинс и Дженифър Каприати – тази неделя обаче ще ни разведе из своя свят. В студиото Ани Салич ще събере трите сестри и майка им Юлия Берберян. Сестри Малееви ще разкажат за най-тежките си моменти, когато са заставали една срещу друга.

Днес Маги е майка на три деца и страстен природозащитник – такава ще я видят и зрителите на Нова. С малката си камера тя ще снима как приспива децата си – Юлия, Марко и Нина. А на сутринта всички заедно ще правят палачинки и ще скачат на батут – в един истински неделен пижамен ден.

В „Извън новините” зрителите ще се запознаят и с малката Маги – бунтарка и любителка на алтернативния рок. Именно рокът и едно пътуване на стоп до морето я събират с голямата ѝ любов, която я следва по всички световни кортове – мъжът ѝ Любо. Сега освен че спортуват много, слушат рок и гледат трите си деца, двамата произвеждат и биомляко, което продават в своя биомагазин.

В компанията на легендарната си майка и тенис учител Юлия Берберян, Маги ще се върне години назад, когато след сериозна операция възкръсва отново на корта и от 360 позиция става 11 в света.

Маги Малеева в „Извън новините”

„В тениса всяка седмица си на изпит, който много рядко преминаваш”, ще разкаже тя. А майка ѝ ще си спомни времената, когато са шили сами дрехите си за големите състезания.

За кого Маги Малеева обещава да победи в Уимбълдън за ветерани – гледайте тази неделя в 13.30 ч. в „Извън новините” с гост Маги Малеева.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Маги Малеева , Извън новините , Ани Салич

Нов час и изненади в новия сезон на „Извън новините” с Ани Салич

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Галена Великова в „Извън новините”: „Щастието е усмивката на дъщеря ми”

Къци като Тодор Живков в „Извън новините”

Орлин Горанов излиза в открито море в „Извън новините”