Актуално В програмата

Къци като Тодор Живков в „Извън новините”

Добави коментар

Как се забиват 50 колчета с домати за нула време и коя своя мечта ще сбъдне Къци Вапцаров в ефира на „Извън новините” – неделя,1 юни от 13.30 ч.

Как се забиват 50 колчета с домати за нула време и коя своя мечта ще сбъдне Къци Вапцаров в ефира на „Извън новините” – неделя,1 юни от 13.30 ч.

Едно пораснало дете ще бъде специален гост в „Извън новините” в деня на детето, 1-ви юни. Къци Вапцаров ще застане до водещата Ани Салич, за да ни отведе на истинско пътешествие в своя свят, изпълнен с много ентусиазъм, работа, неподправени емоции и щури моменти.

Пред зрителите на Нова той ще покаже своя начин за преподаване на история – не чрез скучни методи, а чрез влизане в образ и имитация на самия Тодор Живков. Камерата ще ни го разкрие и в много други образи – ще го видим в отлична физически форма – на нивата в Гърция, където заедно със семейството си усилено копае и сади домати. Зрителите ще видят и детето у Къци, което рядко е спокойно – кара колело, тича към морето, играе с децата – винаги с безкрайно търпение и въодушевяващ подход. Не по-различен е той и у дома, където игрите и забавленията успешно съжителстват с ясни правила и принципи. Като принципът на здравословното хранене, например – тема, по която е толкова запален, че неизменно възпитава децата си в здравословния начин на хранене и „Зоната”.

Къци Вапцаров

Водещата Ани Салич и екипът на „Извън новините” ще върнат мистър „Риск печели, риск губи” назад във времето, преди 20 години, когато заедно с момичетата на късмета преодоляват трудностите и изграждат приятелство, което продължава и до днес.

Къци Вапцаров

Видео дневникът му ще ни отведе зад кулисите на Като две капки вода, за да разберем как гледат на него жури и участници, ще ни срещне с най-верните му приятели и най-важните за него хора – леля му, изиграла особено важна роля при неговото отглеждане, баща му, чиято изповед в ефир ще го развълнува изключително много, съпругата му и негов верен съучастник в игрите, както и тримата му сина, най-големият от които ще го накара да се почувства истински горд татко.

И още – как се забиват 50 колчета с домати за нула време, история с фунийки, една сбъдната мечта и запис в звукозаписно студио под звуците на рокендрола.

На 1-ви юни – „Извън новините” с любимеца на малки и големи, порасналото дете Къци Вапцаров.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къци Вапцаров , Извън новините

Нов час и изненади в новия сезон на „Извън новините” с Ани Салич

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Къци Вапцаров си направи торта от диня за ЧРД

Галена Великова в „Извън новините”: „Щастието е усмивката на дъщеря ми”

Маги Малеева в „Извън новините”: „Обичах травмите си”