Актуално В програмата

Ивана Микова напусна „Survivor: Скритият идол“ след четири победи

Добави коментар

След четири впечатляващи победи бизнес психологът Ивана Микова напусна „Survivor: Скритият идол“ по bTV.

Въпреки че беше смятана за хладнокръвна и непоклатима, тя не успя да се пребори със собственика на автосервиз Драгомир Методиев и завинаги си тръгна от предаването. Двамата се изправиха в дуел един срещу друг, за да подредят кула от дървени купички и чинийки, и да я задържат права възможно най-дълго. Драгомир се справи много по-добре при балансирането, а Ивана загуби играта и напусна екстремното риалити.

Поражението обаче не сломи решителната участничка, която още в началото на предаването беше изпратена в изгнание на самотния и опасен Остров на изкуплението, и дълги дни се бори както с непредвидимата природа, така и със себе си и съперниците си. „В „Сървайвър“ открих колко съм силна и безстрашна. Живях абсолютно сама с всички животни, с всички шумове, с вятър и дъжд. Аз съм „сървайвър“, защото оцелях и победих себе си“, каза тя. След напускането й, Драгомир се превърна в новия владетел на Острова на изкуплението.

С напредването на играта и отпадането на все повече претенденти за голямата награда от 150 000 лева, битките между враждуващите племена „Бонток“ и „Ифугао“ стават все по-драматични. В последната от тях съперниците, въобръжени с възглавници, трябваше да се сблъскат върху тънка греда, разположена високо над водата. При сблъсъка на лекаря Иван с маркетинг специалистката Александра тя падна лошо, удари се в гредата и полетя надолу пред ужасените погледи на конкурентите си. В последния момент обаче успя да се окопити и да излезе невредима от изпитанието.

Емоционалният градус в предаването се вдигна още по-високо, след като участниците получиха окуражителни писма от близките си. Посланията предизвикаха сълзи и на радост, и на разкаяние. Режисьорът Зоран прочете обяснението в любов от съпругата си - актрисата Силвия Петкова и разстроен призна, че двамата са имали трудности във връзката си и дори са били на косъм от раздяла.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor: Скритият идол , Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7