Актуално Търси се...

Ива Екимова даде първото си интервю след смъртта на съпруга си Дими за предаването на bTV - „Търси се”

Добави коментар

Ива Екимова даде първото си интервю след смъртта на съпруга си Дими за предаването на bTV - „Търси се”
Ива Екимова, вдовицата на загиналия при катастрофа вокалист на група „Сленг” Дими, ще се появи за първи път в телевизионен ефир след трагичната смърт на Дими. Истината за семейните им отношения и за последните им мигове, Ива ще разкрие откровено единствено в „Търси се” тази събота, 4-ти октомври, от 11.00 часа по bTV.

Ива Екимова в


Зрителите ще видят уникални кадри, заснети с личната видеокамера на семейството, които показват последното лято на Дими, в което той е неразделен с дъщеря си Дара. 6-годишното момиче вярва, че „баща ѝ е на небето и винаги я гледа”. В предаването малката Дара ще разкаже каква е Ива като майка.

След смъртта на Дими, Ива непрекъснато пише стихове. В студиото на „Търси се” тя ще прочете един от тях, посветен на съпруга й. Пред водещите Нели и Меги, Ива ще сподели, че едно от любимите ѝ места, където се среща със спомените си за Дими е фитнес залата, която заедно са посещавали почти всеки ден.

Ива Екимова в


Съдружничката ѝ в бизнеса и нейна най-добра приятелка – Наталия ще разкрие колко силна жена е тя. Въпреки голямата трагедия в живота й, Ива рядко плаче, а хората все още могат да видят усмивката й. Повече за приятелството ѝ с група „Сленг” зрителите ще разберат от барабаниста на бандата – Дънди.

Сред приятелите на Ива, които са я подкрепяли през годините в „Търси се” ще дойдат Камен Воденичаров и певецът Орлин Павлов. Голямата изненада в края на предаването ще ѝ напомни за първите стъпки в телевизията – супершоу „Невада”. В студиото ще влезе Ирина, едно от „момичетата на късмета”, с която Ива е запазила ценно приятелство и до днес.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

В програмата: