Актуално Търси се...

Юксел Кадриев в „Търси се...” - събота, 7 ноември, от 11.00 часа по bTV

Добави коментар

Юксел Кадриев за пътя на успеха и промените в личния си живот - тази събота в „Търси се...”, 7 ноември, от 11.00 часа по bTV

Юксел Кадриев за пътя на успеха и промените в личния си живот - тази събота в „Търси се...”, 7 ноември, от 11.00 часа по bTV

 

 

Юксел Кадриев  в „Търси се...”


Един от най-популярните и обичани телевизионни журналисти – Юксел Кадриев - ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се...” тази събота, 7 ноември, от 11.00 часа по bTV. Колко е дълъг и труден ли е пътят до професионалния успех и какви са „новините” в личния му живот – водещите Меги и Нели ще разкрият това благодарение на най-близките му хора.

Юксел Кадриев  в „Търси се...”Първата среща на Юксел ще бъде с най-важната жена, която предопределя професионалния му път. Това е преподавателката му от НАТФИЗ – проф. Елисавета Сотирова, благодарение на която Юксел идва в София да следва „Публична реч”. „Той искаше да стане актьор и имаше голям талант. Приеха го „Актьорско майсторство”, но платено обучение. Явно родителите му нямаха финансова възможност и той се върна в Оряхово”. С вълнение Юксел ще се спомни как проф. Сотирова го е намерила в родния му град, за да го покани да следва в актьорското училище. Неговата преподавателка ще го предизвика да изпробва актьорския си талант като имитира как би говорил най-лошият водещ на новини. Оказва се, че много съществена роля в професията на Юксел изиграва и журналистът Иван Гарелов. Какви са спомените му от работата с ТВ водещия – ще стане ясно тази събота в предаването.

 

 

 

 

Юксел Кадриев  в „Търси се...”Най-емоционалната среща за телевизионния водещ ще бъде свързана с родния му град Оряхово. Екипът на „Търси се…” пътува до крайдунавското градче, за да се срещне с родителите на Юксел – майка му Гина и баща му Феми. Тяхната изповед за отношението му като син ще трогне изключително много новинаря. Именно родителите на Юксел ще разкрият, че в момента той преживява най-трудния период в живота си – раздялата с неговата съпруга Бонка. Единствено пред камерата на „Търси се...” Юксел споделя защо е взел тежкото решение да се раздели с жена си, колко дълго е обмислял тази стъпка, преди да я предприеме и как преживява този момент. В момента той не поддържа връзка със съпругата си, предстои бракоразводно дело, а дъщеря им Габриела живее при баща си.

 

 

 

Юксел Кадриев  в „Търси се...”Именно Габриела ще бъде най-голямата изненада за водещия на bTV. Тя ще влезе на живо в студиото на „Търси се..”, за да сподели колко много обича татко си. Как ще реагира щастливият баща, зрителите ще видят в предаването.

 

 

 

Юксел Кадриев  в „Търси се...”Водещите Меги и Нели ще срещнат Юксел и с най-добрия му приятел от Оряхово – Дениз, с когото са близки още от деца. Новинарят ще признае, че именно в родния му град се намира любимото му място с приказна гледка, където той обича да остава сам. Оказва се, че Юксел е учил за дърводелец в Тетевен, а като малък е мечтаел да стане международен шофьор. Приятелят му от Оряхово ще го предизвика да покаже нещо от източните бойни изкуства, по които журналистът е запален от години.

Поредната изненада за Юксел ще дойде от друг негов приятел – Георги. Той ще го провокира да изпее една циганска песен, която припявали по купони. За да изпълни предизвикателството докрай, в студиото ще влезе истински цигански оркестър.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Юксел Кадриев

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“