Предавания Риалити шоу

Истината за нас (2010)

Добави коментар

Истината за нас (2010) - Риалити (2010) по Нова ТВ. Нова телевизия отправя ново предизвикателство към зрителите – да извадят на бял свят цялото си минало и да направят крачката към олтара без капка съмнение... Най-искрените ще спечелят 100 000 лева.
Риалити (2010) по Нова ТВ

Истината за нас (2010)Казват, че истината носи сигурност... Дали това е така и колко добре се познаваме  преди да кажем "да" на любимия човек.
 
Нова телевизия отправя ново предизвикателство към зрителите – да извадят на бял свят цялото си минало и да направят крачката към олтара без капка съмнение... Най-искрените ще спечелят 100 000 лева. 
 
Ако сте срещнали вашата половинка и планирате сватба. Влюбени сте до полуда, но все още не знаете всичко един за друг. Сега е моментът да зададете на любимия си и последния  въпрос, който дори за миг се е въртял в главата ви. Попитайте и оставете съмненията и недомлъвките зад себе си и започнете щастливи съвместния си живот.
 
"Истината за нас" е едно революционно ново шоу, което ще даде шанс на двойките да сключат брак уверени, че това е правилното решение. Защото всички техни притеснения ще бъдат разкрити и ще получат отговор, след като и двамата се подложат на тест с полиграф и им бъдат зададени въпросите, които те сами са написали един за друг.
 
Условието за участие е двойките да бъдат сгодени. В момента на влизането си в студиото двойката получава 100 000 лв., като за всяка лъжа ще се отнема определена сума. Те могат да изгорят също, ако един след друг мъжът и жената дадат грешни отговори.
 
Играта включва общо 20 въпроса. По девет от тях задават мъжът и жената, а правото на два специални въпроса ще имат бъдещите тъща и свекърва.
 
Шоуто е абсолютен противовес на "Цената на истината", защото реално в какви лични рамки ще се влезе определят самите участници. Те определят предварително въпросите, които ще им бъдат зададени.  Питанията могат да започват от "Смяташ ли, че съм забавен мъж?" и "Харесваш ли супата ми", а докъде ще стигнат, зависи от самите участници...
 
"Истината за нас" ще бъде едно уникално емоционално изживяване, заради своята единствена цел – да гарантира щастливото бъдеще на влюбените.
 
Форматът е измислен преди два месеца в САЩ по повод статистиката от миналата година, според която е имало 2 160 000 сватби срещу 1 млн. развода. Статистиката в България е в същото съотношение. Според НЦИОМ са сключени 25 923 брака, а разводите са 11 662. Това означава, че много хора се женят,  без да се познават. Франция, Полша, Испания и България са първите страни, които излъчват този формат.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истината за нас

„Истината за нас” показва разликите в етническите семейни модели

Истината за нас” легализира връзката на Диана и Иво от Монтана

36-годишна жена и 20-годишен мъж са участниците в „Истината за нас”, неделя, 10 октомври

Ники-успял мъж и Тита-красива жена са първите участници в „Истината за нас”

Актьори ли са двойките и фалшиви ли са историите в „Истината за нас”