Лица За звездите

Inna – номер едно за 2009 г. по MAD TV!

Добави коментар

Румънската принцеса Inna записа “хеттрик” в официалната еърплей класация на музикалната телевизия MAD TV! Тази седмица последният хит на чаровната певица – Amazing се нареди под номер 1 в чарта на медиата.
Inna – номер едно за 2009 г. по MAD TV!


И третият сингъл на певицата – Amazing се превърна в най-излъчваното парче в ефира на музикалната телевизия!

Румънската принцеса Inna записа “хеттрик” в официалната еърплей класация на музикалната телевизия MAD TV! Тази седмица последният хит на чаровната певица – Amazing се нареди под номер 1 в чарта на медиата
.
 
Това е и третият сингъл на Inna, който успява да се превърне в най-излъчван у нас, след като по-рано тази година подреждането оглавиха дебюта ѝ Hot и вълшебното Love.

По-този начин, румънката има сериозен шанс да се превърне в Изпълнител на годината на MAD TV. От телевизията съобщиха също така, че видеото към първото парче на Inna – Hot, е в топ 5 на най-ротираните клипове в ефира за 2009 г!

Inna – номер едно за 2009 г. по MAD TV!


В официалната Българска еърплей класация пък новият синъл Amazing е на трето място, а предишното ѝ Love все още няма намерение да напусне Топ 40. Това означава само едно - красивата певица е на път да се превърне в един от най-успешните изпълнители у нас за 2009 г.

Последните 12 месеца бяха изключително успешни за Inna – тя спечели наградата за Изпълнител на годината в Румъния, както и куп други музикални отличия в северната ни съседка.
Бе номинирана за европейските награди на MTV, а парчето ѝ Hot се превърна в хита на лятото в редица страни. Официалният YouTube канал на певицата пък има вече над 45 млн. гледания, което я превръща в един от най-популярните изпълнители на Стария континент. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Inna

Inna