Лица Изпълнители

Inna

Добави коментар

“Горещата” поп принцеса на Румъния

InnaОще в първата си седмица в ефира у нас, дебютният сингъл на Inna - HOT застана директно под номер 1 в класацията на MAD TV!

За да разберете всичко за Inna – гледайте първото ѝ ексклузивно интервю за българска медия – този вторник (10 февруари) в предаването LunchBox по MAD TV!

Inna е новата музикална принцеса на Румъния, която шокира целия шоубизнес в родината си още с дебютния си сингъл HOT!

 Но коя всъщност е Inna?

Inna (истинското ѝ име е Александра) е млада дама, на 22 г., родена в красивия курортен град Констанца. Голямата ѝ страст, съвсем естествено, е музиката.

Започва да пее от съвсем малка, а родителите ѝ окуражават таланта на Inna, като я записват в хор, а освен това тя ходи на солфеж и пеене повече от осем години. В желанието си да обогати романтичната си душа на артист с нещо по-практично, Inna изоставя таланта си и се отдава на ученето – завършва икономическа гимназия в Констанца, а след това и Факултет по политически науки. С други думи – Inna е политолог!

Освен науката и музиката, Inna обича да прекарва свободното си време с приятели и семейството си, да пътува, и като всяка млада дама, да пазарува.

Inna

“Горещата” млада дама от Констанца, която учи икономика, завършва политология, а в крайна сметка се превръща в новата принцеса на румънската поп музика!

След като среща момчетата от продуцентския екип Play & Win, Inna неочаквано се завръща към своята голяма Парчето HOTстраст – пеенето.

Парчето HOT е първият голям хит на младата певица, едно от най-добрите румънски парчета за края на 2008 г. и истинският ѝ пробив в музиката. Гениалният стил на Play & Win, (написали песента Kylie за Akcent, суперуспешния албум Superstar на Activ и невероятното Till The Morning Light на Morris) и романтичният, но силен глас на певицата се оказва, че образуват взривоопасна смес от мелодия и ритъм, които разбиват клубовете в Румъния, а парчето се оказва номер едно в клубовете в северната ни съседка.

Още с първия си сингъл, Inna успява да пробие и на международната сцена, като песента бързо се превърна в огромен хит в Полша, Русия, Турция и Унгария. Сега HOT е официално и в българския музикален ефир и още в седмицата на дебюта си застана под номер 1 в официалната класация на телевизия MAD! Официално, парчето ще дебютира на музиклния пазар в България в средата на месец февруари като част от новата суперкомпилация с най-горещите денс и хаус хитове – Super Auto Hits vol. 22!

Всичко за INNA можете да разберете във вторник (10 януари) в първото ѝ интервю за България, ексклузивно за MAD TV в предаването LunchBox.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Inna

Inna – номер едно за 2009 г. по MAD TV!