Актуално България търси талант

Имитатор на Лили Иванова и Тони Стораро - на сцената на „България търси талант” по bTV

Добави коментар

Едни от най-талантливите и най-весели участници в шоуто „България търси талант” по bTV подготвят истински екшън в пети епизод на шоуто, понеделник, 19 март, от 21:00 часа.
Едни от най-талантливите и най-весели участници в шоуто „България търси талант” по bTV подготвят истински екшън в пети епизод на шоуто, което ще се излъчи в понеделник, 19 март, от 21:00 часа. В това издание най-изненадани ще са членовете на журито, които нямат и най-малка представа какви изненади ги очакват и колко такива дори ще ги накарат на изпитат притеснение.

Първата голяма изненада е Васил Иванов от Благоевград, който ще направи интерактивна композиция с журито или казано по-ясно – ще композира на място. Единственото, което тримата членове на комисията трябва да направят, е да зададат тема, по която кандидатът да направи своята композиция. Резултатите ще изненадат и журито, и публиката. Самата Хилда споделя, че именно Васко успява да изпълни думата „талант” със смисъл. Според Маги, който става на крака след края на номера, показаното от 29 годишния мъж може спокойно да се опише като „уникално”.

Следват изненади от варненската хип-хоп формация „Rio Crew” и от 23-годишния кръгъл сирак и самоук певец от Ямбол Илия Маринов, който съчетава в едно музикално изпълнение Лили Иванова и Тони Стораро.
Един от любимците от първия сезон на „България търси талант” Павлин Томов, познат като „човекът с маска” отново участва в предаването, но този път не е сам. Уникалният танц – постановка изправя на крака цялата зала. В разговор между членовете на журито след предаването Любен Дилов – син разкрива, че в първия сезон Павлин е загубил участие на финала само с един глас. И този глас е бил ... неговият, защото по време на полуфинала Павлин е изпратил sms в подкрепа на друг участник - Рая Апостолова.

В предаването участие ще вземе и 30-годишен хамалин, дубльор на Жан Клод Ван Дам. Той е бил „заместител” на звездата, но не в някоя бойна сцена, а в момент, в който на белгиеца е трябвало да му бъде отрязана ... косата. Как точно участникът в много световни продукции ще представи номерата на Жан Клод, как Маги ще „дублира” неговото събличане на сцената, как кандидат талантът се закача с Хилда и дали наистина джаз певицата ще се омъжи до края на втория сезон на шоуто, зрителите ще видят в понеделник, 19 март, в ефира на bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя