Актуално В програмата

„Градски легенди” търси „Новото лице”

Добави коментар

„Градски легенди” търси нови лица предаването е с нов ден и часове на излъчване в четвъртък от 23.00 часа и в неделя от 21.30 в ефира на TV2
„Градски легенди” търси „Новото лице”Тази неделя, Вили Сечкова даде старт на новия риалити проект на предаването на ТВ2 „Градски легенди” – „Новото лице”. В него екипът на предаването дава възможност на интересни и нестандартни личности да станат популярни лица от екрана. За първи път в родния ефир зрителите имат възможността да водят телевизионно предаване и да разпитат любимите си звезди за всичко, което ги интересува. Ограничения за пола, възрастта или външния вид на участниците в „Новото лице” няма. Важното е да имат желание да станат известни и да не се притесняват от камерата.

Всеки, който желае да участва трябва да напише кратка информация за себе си и да приложи снимка. Екипът на предаването очаква писмата на gradski.legendi@tv2.bg и София 1618, ул. Киевска 31, за „Градски легенди”.

След първичното отсяване десетима финалисти ще имат възможността да се запознаят с процеса на създаване на светското шоу, да направят първите си стъпки пред камера и дори да заменят Вили Сечкова, Антон Стефанов и Денди. Ментори на финалистите ще бъдат едни от най-популярните лица от тв екрана, а специално жури ще оценява кандидатите. Членовете на журито се пазят в дълбока тайна.

Победителят в „Новото лице” ще получи своя собствена рубрика в „Градски легенди” наесен.

От тази седмица „Градски легенди” има нови дни и часове на излъчване. Предаването, в което историите се раждат, ще се излъчва всеки четвъртък от 23.00 часа. Второто издание за седмицата пък остава в неделя, но ще започва с половин час по-рано – в 21.30. Промяната се налага заради старта на „Размяна на съпруги” и ще е в сила до началото на юни.

„Градски легенди” се излъчват в ефира на TV2, в четвъртък от 23.00 часа и в неделя от 21.30. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”