Актуално В програмата

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

Добави коментар

В понеделник стартира финалната фаза на „Новото лице”.Шестимата желаещи да станат част от екипа на „Градски легенди” ще имат възможността да водят предаването...


В понеделник стартира финалната фаза на големия риалити проект „Новото лице”. Шестимата желаещи да станат част от екипа на „Градски легенди” ще имат възможността да водят предаването, в което историите се раждат. Георги, Виолина, Вяра, Петър, Елена и Елизабет ще се срещнат с някои от най-популярните лица у нас и ще се опитат да разберат от първа ръка най-новите клюки за тях.

Първи на стола на Вили Сечкова сяда Георги-Готи.

Първи на стола на Вили Сечкова сяда Георги-Готи. Бившата мутра има отговорната задача да задава неудобни въпроси на Лора Караджова. От интервюто с нея зрителите на „Градски легенди” ще разберат дали гаджето на Део е повредило най-скъпата китара на баща си, и как любимият ѝ е приел снимките ѝ в „Плейбой”. Също така ще стане ясно как се е чувствала Лора, след като са обрали дома ѝ и са я нападнали в ЮАР, докато Део е участвал във „ВИП Брадър”.

Във вторник Виолина ще се срещне с Цецо Елвиса.


Във вторник Виолина ще се срещне с Цецо Елвиса. Красавицата ще се опита да разбере дали певецът не е сложил газова уредба на лъскавия си Кадилак и през какви проблеми са преминали Цецо и съпругата му в САЩ.

  В сряда Бети ще проведе откровен разговор с Лиана.


В сряда Бети ще проведе откровен разговор с Лиана.
На финала фолкпевицата дори ще покаже част от системата си за упражнения, която наскоро издаде на DVD.

  Водещ на „Градски легенди” в четвъртък от 17.50 ще бъде Вяра.


Водещ на „Градски легенди” в четвъртък от 17.50 ще бъде Вяра. Тя ще се срещне с хитовия изпълнител Крум. Пред Вяра Крум ще сподели повече за най-тежкия момент в живота си – смъртта на майка му. Освен това ще сподели за гафовете на сцената, докъде стига любовта на фенките и защо предпочете фолка пред попа.

 В края на работната седмица на стола на Вили ще седне Елена.


В края на работната седмица на стола на Вили ще седне Елена. Тя ще се срещне с вдовицата на Дими от „Сленг” – Ива Екимова. В откровен разговор с Ели Ива ще разкаже как преживява болката от трагичния инцидент и с какво се занимава в момента.

В събота от 21:30, Петър от Несебър ще се опита да разбере най-интересните клюки около Джина Стоева.


В събота от 21:30, Петър от Несебър ще се опита да разбере най-интересните клюки около Джина Стоева. За първи и единствен път певицата ще даде отговор на въпроса, който само Пепи ѝ е задавал – вярно ли е, че е неизлечимо болна.

В неделя е Големият финал на „Новото лице”. Той стартира в 21:30 с обзорен епизод, в който зрителите на PRO.BG ще могат да си припомнят как се представиха шестимата финалисти с възложените им задачи. Веднага след това стартира грандиозното шоу, в което ще бъде избрано новото лице на предаването, в което историите се раждат.

„Градски легенди” се излъчва от понеделник до петък, от 17:50 и в събота и неделя от 21:30 часа по PRO.BG.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новото лице , Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”

„Градски легенди” търси „Новото лице”